RTX2060 ile 3050 Ti Laptop takas etmek

@KeReM BeY @RivalsX

Çünkü üniversite öğrencisiyim. Sık sık yer değiştiriyorum. Laptop taşımam gerekiyor. Elimdeki cihaz 2.1kg ama su şişesi termos vs koyunca çantaya eşek ölüsü gibi ağırlık oluyor. Ayrıca çantanın içinde cidden hissediliyor. Pek hoşlanmıyorum sadece idare ediyorum diyelim.
Daha da taşınabilir bir alet fena olmaz yani.

@KeReM BeY @RivalsX

Çünkü üniversite öğrencisiyim. Sık sık yer değiştiriyorum. Laptop taşımam gerekiyor. Elimdeki cihaz 2.1kg ama su şişesi termos vs koyunca çantaya eşek ölüsü gibi ağırlık oluyor. Ayrıca çantanın içinde cidden hissediliyor. Pek hoşlanmıyorum sadece idare ediyorum diyelim.

Bende Monster aldım 17.3 alacaktım babam dedi 15.6 al bu bile bana göre küçük ama taşınması çok kolau 2.1 kg buna bile fazla diyorsanız hocam.

Bende Monster aldım 17.3 alacaktım babam dedi 15.6 al bu bile bana göre küçük ama taşınması çok kolau 2.1 kg buna bile fazla diyorsanız hocam.

A noktasından b noktasına götürmüyorum işte, yoksa dediğiniz gibi kolay.
Fakat sırt çantasında 6 saat gezdirince keyfi kaçıyor.

Son düzenleme:
@KeReM BeY @RivalsX

Ee? 14 inç de alsan en fazla 200 300 gram hafiflemiş olur. Değiştirirsen hata edersin.

Laptoplarin cikis fiyatlari üzerinden kullanim yili, durumu vb. seyleri göz önünde bulundurarak degerlendir. Buradaki arkadaslari dinleme. Her seyi ekran karti saniyorlar. Ben suan RTX 3060 Laptop'um ile MSI Summit'i (harici ekran karti yok) hic dusunmeden takaslardim.

Laptoplarin cikis fiyatlari üzerinden kullanim yili, durumu vb. seyleri göz önünde bulundurarak degerlendir. Buradaki arkadaslari dinleme. Her seyi ekran karti saniyorlar. Ben şu an RTX 3060 laptopum ile MSI Summit'i (harici ekran karti yok) hiç dusunmeden takaslardim.

Yani bende 14 inç almak istiyorum. Şimdi elimdekini 17000'den satıp, 17600'e sıfır almak istemediğimden takaslamak istiyorum. Ama nasıl dengelerim bilemedim pek.

Yani bende 14 inç almak istiyorum. Şimdi elimdekini 17000'den satıp, 17600'e sıfır almak istemediğimden takaslamak istiyorum. Ama nasıl dengelerim bilemedim pek.
Ben genelde ürünün hakettigi fiyati Amerikan pazarindaki fiyatina göre belirlerim. Dediginiz modeller sanirim Amerikan pazarinda yok. Ya da ben bulamadim. Iyisi mi aradaki farklari listeleyin (Kasa kalitesi, batarya ömrü, ekran kalitesi, performans, vb..) Hangisi sizi cekiyorsa ona göre davranin. Dedigim gibi her sey ekran karti degil umarim gönlünüzce olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı