RTX2060 RDR2 şehirlerde FPS düşüşü

Zamanında kendim topladım sistemi ekran kartımı bu sene değiştirdim. Ondan önce GTX 465 kullanıyordum sistemden farklı olarak. GHz değerleri daha iyi diyerek bunu almıştım. 🥹
İşlemci kullanımı şehirde arttığı için darboğaz yiyorsunuz. Bence FPS'iniz çok kötü değil.

İşlemci kullanımı şehirde arttığı için darboğaz yiyorsunuz. Bence FPS'iniz çok kötü değil.

Zaten genel olarak darboğaz yaşamıyorum tabii. Ama yine FPS düşüşü hissettiriyor.

Zamanında kendim topladım sistemi ekran kartımı bu sene değiştirdim. Ondan önce GTX 465 kullanıyordum sistemden farklı olarak. GHz değerleri daha iyi diyerek bunu almıştım. 🥹
3300x en az 1500tl sarı sitede. 3600 ise en az 1600-1750 civarında. Ekran kartının tam gücünü kullanmış olursunuz hem. Satışa koyun islemciyi. Sogutucuyu çıkarıp öyle cekin fotoyu. Sonra geri takın kullanın satılana kadar. Satilinca da yenisini alirsiniz.

3300X en az 1500TL sarı sitede. 3600 ise en az 1600-1750 civarında. Ekran kartının tam gücünü kullanmış olursunuz hem. Satışa koyun islemciyi. Sogutucuyu çıkarıp öyle cekin fotoyu. Sonra geri takın kullanın satılana kadar. Satilinca da yenisini alirsiniz.

Ya böyle yapmam büyük ihtimal. Hani bir kademe atlamak için uğraşmak istemiyorum artık ileride sistemi direk yenilersem. Direk 5600x3D gibi mesela güzel bir işlemciye geçip yanına da 3080 gücünde bir kart falan alırım. Yakında yapmam ama böyle daha mantıklı olur sanırım. Daha az uğraşmış olurum.

Ya böyle yapmam büyük ihtimal. Hani bir kademe atlamak için uğraşmak istemiyorum artık ileride sistemi direk yenilersem. Direk 5600x3D gibi mesela güzel bir işlemciye geçip yanına da 3080 gücünde bir kart falan alırım. Yakında yapmam ama böyle daha mantıklı olur sanırım. Daha az uğraşmış olurum.
Siz bilirsiniz ama ileride sistem yenilerseniz AM5 geçin derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı