Çözüldü RTX2060 sistem Mavi ekran hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

ahmetfarukgma

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8+8 16gb
SSD veya HDD modeli
SSD 125 GB HDD 2tb HDD barracuda Seagate
Ekran kartı
RTX2060 gdr6
Anakart
Msı b450 tomahawk maxıı
İşlemci
Ryzen 5 1600
Bilgisayarımda sorun var. Bir dükkana toplaması için verdik. Toplandı ve format attılar. Eve getirdiğimde sürekli mavi ekran hatası veriyor. Hatanın ne zaman vereceği belli olmuyor; bazen açılır açılmaz, bazen Google'da, bazen masaüstünde beklerken, bazen oyuna girerken, bazen de oyun oynarken bir saat sonra falan oluyor. Bazen 1-2 gün hiçbir şey olmuyor ama yine de mavi ekran hatası alıyorum.

Bilgisayar 1 yıldır bende. Parçaları özenle söktüm, satacağım diye; ama olmadı, toplaması için internet kafeciye götürdüm.

BlueScreenView uygulaması ile mini dump'a baktım ve bulduğum tek şey bu.

Dosya Ekleri

• IMG_20240803_235641.jpg
    IMG_20240803_235641.jpg
    138,5 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hahaha doğrudur teşekkürler.

Bir şey buldunuz mu hocam inceleyebildinzmi.

★Amd Ryzen Master driver güncelleyin.

Memtest86 yapın.

SFC /scannow komutunu kullanın.

Rehberi uygulayın:

Düzenleme:
AMD'ye ait tüm sürücülerinizi güncelleyin.

Paylaşın dosyayı hocam bir de biz bakalım.

Bilgisayarımda sorun var. Bir dükkana toplaması için verdik. Toplandı ve format attılar. Eve getirdiğimde sürekli mavi ekran hatası veriyor. Hatanın ne zaman vereceği belli olmuyor; bazen açılır açılmaz, bazen Google'da, bazen masaüstünde beklerken, bazen oyuna girerken, bazen de oyun oynarken bir saat sonra falan oluyor. Bazen 1-2 gün hiçbir şey olmuyor ama yine de mavi ekran hatası alıyorum.

Bilgisayar 1 yıldır bende. Parçaları özenle söktüm, satacağım diye; ama olmadı, toplaması için internet kafeciye götürdüm.

BlueScreenView uygulaması ile mini dump'a baktım ve bulduğum tek şey bu.

cok ozur dilerim sizden ilk defa uye oldum kusuruma bakmayın kolay gelsın size cevap bekliyorum umarım dogru mınıdump atmısımdır

Paylaşın dosyayı hocam bir de biz bakalım.
attım hocam kusura bkamayın yeni uye oldumda cozersenız cok mutlu olurum

Cok ozur dilerim sizden ilk defa uye oldum kusuruma bakmayın kolay gelsın size cevap bekliyorum umarım dogru mınıdump atmısımdır.

Attım hocam kusura bkamayın yeni uye oldumda cozersenız cok mutlu olurum.

Hocam bu kadar özür dilemenize gerek yok insan hali her şey bilmek zorunda değil ya :D

Son düzenleme:
Hahaha doğrudur teşekkürler.

Bir şey buldunuz mu hocam inceleyebildinzmi.

★Amd Ryzen Master driver güncelleyin.

Memtest86 yapın.

SFC /scannow komutunu kullanın.

Rehberi uygulayın:

Düzenleme:
AMD'ye ait tüm sürücülerinizi güncelleyin.

Çözüm
Teşekkürler hocam ryzen master driver ilk defa duydum ama bakım guncelliyim Memtes testi SFC yaptıktan sonra herhangi bir sorun olursa dönüş yapicam teşekkür yardımcı olanlar için

Teşekkürler hocam Ryzen Master driver ilk defa duydum ama bakım güncelleyeyim memtes testi SFC yaptıktan sonra herhangi bir sorun olursa dönüş yapacağım teşekkür yardımcı olanlar için.

Bir şey değil hocam işimiz.

İyi sosyaller!

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı