RTX2060 ve monitörlü sistem önerisi

wesleey

Centipat
Merhaba,
Ben kısa bir süre içinde Vatan Bilgisayar'dan bir sistem alacağım ve kafam karışık.(Vatan olması zorunlu). Aşağıya ürün linklerini bırakıyorum.

Düşündüğüm kasalar şunlardır:

INTEL 9400F-MSI RTX2060 AERO ITX 6G-B365M PRO-VDH-KINGSTON 480GB-CRUCIAL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgi

Monitör konusunda düşündüğüm iki ürün var:

Bu monitörlerin her ikisi de 144Hz fakat Samsung olan 4ms, Rampage olan ise 1ms. Benim düşünceme göre Samsung marka daha mantıklı geliyor yani bana daha çok güven veriyor.

Sistemler hakkında ise çok kararsızım, hangi işlemciyi tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
5ms ye kadar büyük bir fark olmaz
R5'li sistem daha iyi, ekran karti cift fan, daha iyi bir sogutma anlamina geliyor...Tabi bu sisteme (aynisindan) 8 GB RAM eklesen iyi olur, 16gb ram artik 2020de sart

5ms ye kadar büyük bir fark olmaz
R5'li sistem daha iyi, ekran karti cift fan, daha iyi bir sogutma anlamina geliyor...Tabi bu sisteme (aynisindan) 8 GB RAM eklesen iyi olur, 16gb ram artik 2020de sart
Benim bildiğim kadarıyla i5 9400F işlemcisi R5 2600 işlemcisinden daha iyi fps değerleri sağlıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı