RTX2060 vs RTX2070s

bilbobagy

Hectopat
Daha fazla  
Laptop üzerinden düşünecek olursak i7 10 .nesil 10750h işlemcide bu iki kartın farkı fiyatına değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi laptopu almayı düşünüyorsunuz? İki cihazın da linkini bırakabilirseniz daha iyi olur.

Casper Excalibur düşünüyorum hocam kim ne derse desin ben şans vermek istiyorum yeni seriye her şeyi oturttum kafamda sadece ekran kartı sorusu kaldı. 240 Hz ekran alacağım o yüzden kafam karışık linki de bırakıyorum hemen.

Tam fiyatları söyleseniz daha iyi olur belki daha iyi bir öneride yapabiliriz.

Hocam bilgisayar aynı sadece ekran kartı konusunda kararsızım. 3074 lira fark var daha önce hiç kullanmadım. 10 yıldır aynı bilgisayarı kullanıyorum yıllardır biriktiriyorum denilebilir pişman olmak istemiyorum.

Casper Excalibur düşünüyorum hocam kim ne derse desin ben şans vermek istiyorum yeni seriye her şeyi oturttum kafamda sadece ekran kartı sorusu kaldı. 240 Hz ekran alacağım o yüzden kafam karışık linki de bırakıyorum hemen.

Hocam bilgisayar aynı sadece ekran kartı konusunda kararsızım. 3074 lira fark var daha önce hiç kullanmadım. 10 yıldır aynı bilgisayarı kullanıyorum yıllardır biriktiriyorum denilebilir pişman olmak istemiyorum.

Pişman olmak istemiyorsanız bunu öneririm. Hani monstera bile eyvallah, ama Casper gerçekten paranıza yazık etmiş olursunuz.

Özelleştirerek çok daha iyi yapabilirsiniz.

Hocam Monster alsanız tamam da Casper olmaz, paranıza yazık. Arkadaşın attığı GameGaraj laptop çok daha iyi ondan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı