RTX2060 vs RX5700

sercih

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Webmaster
Daha önce bir konu açmıştım"6500 TL Monitör Dahil Sistem Tavsiyesi "bu konu sonrasında İncehesap'ta oluşturulmuş olan"Battle Gold [webtekno] | GIGABYTE GeForce RTX™ 2060 OC 6G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com"bu kasayı şu şekilde özelleştirerek tercih edecektim;
  • SSD 240 GB Toshiba
  • Corsair Carbide SPEC-05 550W
  • AOC C24g1 24' 1ms 144Hz Gaming Monitör
Yapıp sistem 6644 liraya alacaktım fakat sistemde yer alan Gigabyte GeForce RTX 2060 ekran kartı için iyi yorumlar okumadım.

Bu sisteme alternatif olarak N11'den RX 5700 ekran kartlı bir sistem topladım yine 144 Hz monitörle birlikte arada 50 60 lira oynuyor. Fakat yine AMD RX 5700 kartlarıyla ilgili WattMan hataları, kapatma, çok ısınma vb. yorumları okudum.

İki ekran kartı içinde bu tür olumsuz yorumlar mevcut. Bir üst model kartları da alabilecek bütçem yok.

Sizce hangi ekran kartını tercih etmeliyim? Ya da sistemde nasıl değişiklikler yapmalıyım? Teşekkürler.

Öncelikle hala Sapphire Pulse RX 5700 kullanıcısı olarak ben de bir yorum eklemek istedim. Kartımda aldığımdan beri bir kere bile sıkıntı yaşamadım. Biraz sallanır gibi oldu ama driver'lar haftalık oalrak güncellendi. RTX 2060'tan daha iyi ve 2060 SUPER ile de kulvarlar arası gidip gelen bir kart bunu hepimiz biliyoruz zaten. Sizin kartınızda belki şanssızlık vs. oalbilir ama ben gerçekten karttan mutluyum. Umarım sorunlarınızı çözebilirsiniz. İşlemcim de bir kaç sıkıntım oldu Ryzen 3 nesiline geçtikten sonra ama onun dışında kartlar şuan stabil ve güzel çalışıyor.

Gigabyte RTX 2060 Kartı gayet güzel bir kart. Sadece diğerlerine nazaran zayıf kalabilir o kadar(Soğutma olarak tabii ki). Diğer kart bulaşılacak bir kart değil şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…