Bütçe arttirmalısın en temiziminimum 3060 tercih et.
Hocam 2K zam gelmiş ama illa Legion isterseniz bu ürün daha isabetli seçim olabilir.
1300 - 1400 €\$ ürünü 65 k yüksek bence.
45.000 TL'ye 2K ekranlı laptop önerisi ilgilenirseniz a-Z bulabildiğim detaylar var.
Ryzen 7 6800H 3060'li ROG kullaniyordum zaten 12700H ile yakin. Yillara dayanmasini istiyorum zaten taksidiyle faiziyle ugrasacagim icin bir defa halledeyim bir daha bakmayayim diyorum. 6 ay sonra da bakim + RAM SSD yukseltme yaparim.
Ekstrem işlemci farkı yok ki hocam. Halihazırda i7 13650HX yakın performansı var.
Aslında sizde haklısınız. Bu kadar bütçede ve ekstra faize 4000 daha iyi olur.
Helios Neo 16 bakabilirsiniz aslında. Neo bazı anlamda kırpılmış ürün farklar burada var. Buna rağmen HP Nitro'dan bence daha iyi seçim olur. Yalnız i7 modeline bakın i9 yüksek fiyat ve ısınma durumu var.
ACER Predator Intel Core i7-13700HX 32GB 1TB SSD RTX4070 8GB 16" 165Hz Gaming Laptop NH.QLVEY.004 Fiyatı, Yorumları - Trendyol bazı kişiler bu ve Nitro 16 sıvı metal sorunu yaşamış ne kadar doğru bilmiyorum. Şans işi biraz.
Bulabildiğim Legion performansı videolar, muadil ya da yakın inceleme, sentetik sonuçlar falan. 45.000 TL'ye 2K ekranlı laptop önerisi
Hocam 7840h ve 8840HDE de boyle bir durum vardi sanirim. Ayni isi yapiyor ama daha az gucle daha verimli. Bir de AMD Intel kadar isinmiyor diye biliyorum. Su son Intel sorunlarindan sonra da iyice cekindim, benim gibi sanssiz insani bulur zaten. AMD ve daha yuksek islemcili alternatif oneriniz varsa acigim. Veya ayni segmentte farkli marka model oneriniz varsa.