PS5_677 Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 216 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veteriner Hekim 8 Mayıs 2024 #1 RAM 32 SSD veya HDD modeli 1000 Ekran kartı Rtx2060 Anakart B450 İşlemci Ryzen 5 5600 Son günlerde sıkça mavi ekran hatası alıyorum. Minidump dosyası oluşmuyor, ne yapacağımi şaşırdım. WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR hatası alıyorum ve ekran kartından güç kesiliyor açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Son günlerde sıkça mavi ekran hatası alıyorum. Minidump dosyası oluşmuyor, ne yapacağımi şaşırdım. WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR hatası alıyorum ve ekran kartından güç kesiliyor açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.005 Makaleler 1 Çözümler 562 8 Mayıs 2024 #2 Ekran kartınız güncel mi? Biosunuz güncel mi? Chipset güncel mi? Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS PS5_677 Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 216 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veteriner Hekim 8 Mayıs 2024 #3 GFYT dedi: Ekran kartınız güncel mi? BIOS'unuz güncel mi? Chipset güncel mi? Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ediyorum ekran kartı güncel değildi guncelledikten sonra yaklaşık 2 saattir hiçbir ekran almadım. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Ekran kartınız güncel mi? BIOS'unuz güncel mi? Chipset güncel mi? Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ediyorum ekran kartı güncel değildi guncelledikten sonra yaklaşık 2 saattir hiçbir ekran almadım.