binjoxx
Decapat
Daha fazla
Belirttiğim gibi ekran kartı Gigabyte RTX 2070. Bilgisayar toplamaktan çok anlamıyorum ve biraz araştırma yaptığımda tam olarak bir sonuca ulaşamadım maalesef. Ryzen 5 2600X'im var şu anda ancak istediğim performansın altında kalıyor, şahsen Intel'e geçmek istiyorum. Çünkü Ryzen'in CS:GO için en iyi performansı veren işlemcileri gördüğüm kadarıyla epey yüksek fiyatta Intel'lere göre. Intel i7-9700K koyarsam rahat oynar mıyım 300FPS sabit?
Bütçe konusunda 3000 TL'yi aşmazsa iyi olur. Bir de önerdiğiniz işlemci için bir de anakart söylerseniz güzel olur. (Bir ekleme yapayım dedim 300 FPS sabit dedim ancak bu maçlar için DM serverlerinde 200'ün altına düşmezse iyi olur tabi CS:GO'yu uzun süredir oynayıp bu konuda bilgili birisi varsa bu konuda da aydınlatabilir )
Bütçe konusunda 3000 TL'yi aşmazsa iyi olur. Bir de önerdiğiniz işlemci için bir de anakart söylerseniz güzel olur. (Bir ekleme yapayım dedim 300 FPS sabit dedim ancak bu maçlar için DM serverlerinde 200'ün altına düşmezse iyi olur tabi CS:GO'yu uzun süredir oynayıp bu konuda bilgili birisi varsa bu konuda da aydınlatabilir )
Son düzenleme: