RTX2070 Hangi Modeli Alınmalı?

Benim attığım cevaptaki kart 3500TL bir fiyata sahip. RTX2070 gpulu bir kartı bu fiyata başka bir yerde bulamadım. Sanırsam bunu alacağım. Tüm yabancı forumlarda vs ise Rtx Superlerin normal seriden daha pahalı olacağı söyleniyor.

Dün fiyatları yayınlandı ya?Ancak tabiki ilk çıktıklarında klasik RTX'lerden biraz daha pahalı olur (Sonuçta burası Türkiye mağazalar ellerindekini bitirmeye çalışacaktır.) Eylül gibi dengeye oturur piyasa.(Sadece "RTX 2060 Super" normal RTX 2060'dan daha pahalı.)

Ben de eylül civarı alacağım. Eğer bahsettiğim 3,5 civarına Rtx 2070 super bulursam onu alırım.

RTX Super serisi, daha ucuz olmaz RTXlerden.
Çıktığı sürede olması imkansız,mağazalarda ellerindekini bitirene kadar yakın zamanda fahiş fiyattan satacaktır.Eylül gibi şuanki RTX fiyatlarına çekilirler büyük ihtimalle

Çıktığı sürede olması imkansız,mağazalarda ellerindekini bitirene kadar yakın zamanda fahiş fiyattan satacaktır.Eylül gibi şuanki RTX fiyatlarına çekilirler büyük ihtimalle
Ben eylüle kadar bekleyip 2070 Super alacağım sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…