RTX2070 Hangi Modeli Alınmalı?

inno3d modelini alabilirsiniz fiyat performans ürünü olmakta ve ülkemizde satılan RTX 2070 fiyatına, RTX 2080 alınabiliyor. Tavsiyem RTX 2080 almak R5 2600x rahatlıkla besleyebiliyor. 1080p Oyunlarda %40-%50 civarında kullanarak ekran kartını beslebiliyor. Lakin bir ay daha bekleyip, Ryzen 3000 serisi ve belli olmaksızın navi gpu'ları duyurulacak sabırlı olmakta fayda var. !

Nisandan bu yana baya zaman geçti arkadaş büyük ihtimalle satın almıştır fakat yine de alacaklar için RTX 2070 almak yerine "RTX 2070 Super" almalarını öneriyorum,aynı fiyattan çıkış yapacak sonuçta.
Benim attığım cevaptaki kart 3500TL bir fiyata sahip. RTX2070 gpulu bir kartı bu fiyata başka bir yerde bulamadım. Sanırsam bunu alacağım. Tüm yabancı forumlarda vs ise Rtx Superlerin normal seriden daha pahalı olacağı söyleniyor.

Benim attığım cevaptaki kart 3500TL bir fiyata sahip. RTX2070 gpulu bir kartı bu fiyata başka bir yerde bulamadım. Sanırsam bunu alacağım. Tüm yabancı forumlarda vs ise Rtx Superlerin normal seriden daha pahalı olacağı söyleniyor.
Dün fiyatları yayınlandı ya?Ancak tabiki ilk çıktıklarında klasik RTX'lerden biraz daha pahalı olur (Sonuçta burası Türkiye mağazalar ellerindekini bitirmeye çalışacaktır.) Eylül gibi dengeye oturur piyasa.(Sadece "RTX 2060 Super" normal RTX 2060'dan daha pahalı.)

Dün fiyatları yayınlandı ya?Ancak tabiki ilk çıktıklarında klasik RTX'lerden biraz daha pahalı olur (Sonuçta burası Türkiye mağazalar ellerindekini bitirmeye çalışacaktır.) Eylül gibi dengeye oturur piyasa.(Sadece "RTX 2060 Super" normal RTX 2060'dan daha pahalı.)
Ben de eylül civarı alacağım. Eğer bahsettiğim 3,5 civarına Rtx 2070 super bulursam onu alırım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı