RTX2070 Hangi Modeli Alınmalı?

O kadar karışık ki. Yok Z yok X birde sadece Gaming var sanırım şimdi senden gördüm :) Armor ile gaming arasında ne fark olduğuna dair bilgin var mı? Birde OC modeli ile arasındaki fiyat farkı 500TL’ye kadar çıkabiliyor. OC kendimiz yapsak? :D
Ya Armor alın yada Gaming modelini. Gaming modelinin frekans ve soğutması biraz daha iyi oluyor sadece ve tasarım açısından iyi duruyor. Overclock ise evet kendiniz yapa bilirsiniz :D
Hangisi içinize sığıyorsa onu alın ama ben Gaming modelini daha çok sevdim :D

Açıkcası Armor tasarımı nedense benim daha çok hoşuma gitti arada fiyat farkı yok ama internette araştırdığım kadarıyla bu modelin Z olanı ile kıyaslamışlar 3FPS fark varmış ama aradaki fiyat en az 500TL o kadar verdikten sonra 300daha koyar ROG OC alırım :) Düz Gaming hakkında bilgiye ulaşamadım malesef.

Açıkcası Armor tasarımı nedense benim daha çok hoşuma gitti arada fiyat farkı yok ama internette araştırdığım kadarıyla bu modelin Z olanı ile kıyaslamışlar 3FPS fark varmış ama aradaki fiyat en az 500TL o kadar verdikten sonra 300daha koyar ROG OC alırım :) Düz Gaming hakkında bilgiye ulaşamadım malesef.
Armor alınız ozaman.

Markaların arasında pek fark yok 1-2 fps max fark eder
Bulabildiğiniz uygun fiyatlısını almanız daha iyi olur.
Eğer adı olsun 200 lira daha vereyim önemi yok derseniz Gigabyte Aorus ya da Asus Strix Alabilirsiniz

Ancak unutmayın ki adının bir önemi yok frekans hız değişikliği daha önemli sonuna "Gaming" ya da "X" koyunca değişen bir şey olmuyor.

Özet olarak en iyi fiyatlısını, alın hepsinin chipseti aynı ne de olsa.

RTX 2060 Ryzen 2700X var bende.
BF5 te High ayarlarda 144 HZ onitörden güzel verim alıyorum tavsiye ederim.
Ayrıca: BF5 ultra oynanacak oyun değil,
FPS olduğundan oyunda adamın yanından mermiler geçince korkuyor ve ekran bi garip falan oluyor ben sevemedim.
Diğer konuya gelecek olursak AMD 5 serisi GTX 1060 5 sene idare etmez. Tavsiyem minimum 2060 almanızdır. 144 Hz monitör kullanacaksanız bunu en az 100 120 FPS alarak kullanmalısınız ki verim alasınız.

RTX 2060 Ryzen 2700X var bende.
BF5 te High ayarlarda 144 HZ onitörden güzel verim alıyorum tavsiye ederim.
Ayrıca: BF5 ultra oynanacak oyun değil,
FPS olduğundan oyunda adamın yanından mermiler geçince korkuyor ve ekran bi garip falan oluyor ben sevemedim.
Diğer konuya gelecek olursak AMD 5 serisi GTX 1060 5 sene idare etmez. Tavsiyem minimum 2060 almanızdır. 144 Hz monitör kullanacaksanız bunu en az 100 120 FPS alarak kullanmalısınız ki verim alasınız.
Evet benimde amacım o yönde, RTX2070 ile uzun seneler 144Hz tadını çıkarmak. Ama almışkende kötü bir model almak istemiyorum :)

Tüm RTX2070 modellerinin yanında dikey ekran tutucu geliyor mu? Yoksa o bir sürelik etkinlikmiydi?
o kadar önemli bir şey değil bana sorarsanız. 2060 kartta gelmedi yanında. Ayrıca stok harici herhangi bir model alabilirsiniz. Aralarındaki Çekirdek hızı gibi unsurlar diğer firmaların O.C yaparak kartların hızlarını daha yükseğe çekmesinden başka bir şey değildir. Bilginize herhangi bir modele O.C yaparak en pahalı model kartla aynı performansı alabilirsiniz. Tek eksi yönü ise 70 derece olmaz da 80 derece olur kartınız. Bu da bir problem teşkil etmemektedir.
Sevgiler.

inno3d modelini alabilirsiniz fiyat performans ürünü olmakta ve ülkemizde satılan RTX 2070 fiyatına, RTX 2080 alınabiliyor. Tavsiyem RTX 2080 almak R5 2600x rahatlıkla besleyebiliyor. 1080p Oyunlarda %40-%50 civarında kullanarak ekran kartını beslebiliyor. Lakin bir ay daha bekleyip, Ryzen 3000 serisi ve belli olmaksızın navi gpu'ları duyurulacak sabırlı olmakta fayda var. !

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı