- Makaleler
- 9
Daha fazla
Merhaba, Tulpar T7 v19.5 kullanıcısıyım. Laptopun ergonomik açıdan kötü buluyorum. Boynum fazla eğik kalıyor. Bilgisayar başında uzun vakitler de geçirdiğim için yavaş yavaş ağrı yapmaya başlıyor. Bu nedenle kendime monitör almak istiyorum. Bütçem maksimum 2000TL. Öncelikle 1080P 144Hz ve 1440P 60Hz monitörler arasında kaldım. Genellikle bilgisayarımda çok rekabetçi oyun oynamam, sadece overwatch oynuyorum o da arada. Diğer oynadığım oyunlar ya story ya da araba oyunları. Bu sebeple 1440P 60Hz monitörler mantıklı geldi. Ayrıca Photoshop ve modelleme yaptığım için renkler ve görüntü benim için fazla önemli o nedenle de IPS ekran tercih etmeyi planlıyorum. Size sorum şu, kullandığım RTX2070 laptopta 1440P de oyunlarda Ultra ayarda sabit 60 FPS almam mümkün mü? Bununla ilgili içerik üreten bir siteden baktım ama pek bilgi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ayrıca bu fiyat aralığına yüksek HDR'li monitör bulunurmu onu da merak ediyorum. En son sorum ise 1080P de 27 inch monitörlerde gerçekten pikselleri görebiliyor musunuz?
Baktığım site: https://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-RTX-2070-Laptop-Graphics-Card.384936.0.html.
Oynadığım oyunlar:
(En sık Forza Horizon 4 oynamaktayım o oyundan sonra sırası ile overwatch, Witcher 3, war thunder, battlefront 2, RDR2..)
Kullandığım programlar:
1440P:
Ayrıca bu fiyat aralığına yüksek HDR'li monitör bulunurmu onu da merak ediyorum. En son sorum ise 1080P de 27 inch monitörlerde gerçekten pikselleri görebiliyor musunuz?
Baktığım site: https://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-RTX-2070-Laptop-Graphics-Card.384936.0.html.
Oynadığım oyunlar:
(En sık Forza Horizon 4 oynamaktayım o oyundan sonra sırası ile overwatch, Witcher 3, war thunder, battlefront 2, RDR2..)
Kullandığım programlar:
- Photoshop.
- Lightroom.
- After Effects.
- SolidWorks.
- Cinema 4D.
- Blender.
1440P:
- AOC Q3279VWF 31.5" 5ms 75hz (Analog+DVI+HDMI+Display) Fiyatı
- Viewsonic VG2719-2K 27" 60 Hz 5ms (Display+2xHDMI) QHD IPS Fiyatı
- Viewsonic VX3276-2K-MHD 32" 4ms (Display+2xHDMI) WQHD IPS Fiyatı
Son düzenleyen: Moderatör: