RTX2070 "NVIDIA kurulum programı devam edemiyor" uyarısı

Size kötü bir haberim var yüksek ihtimalle aldığınız RTX2070'te mobil 2070 chipseti var o da güç olarak 2060'a denk. Ayrıca bu kartlar her yerde bulunmadığı için bunlara özel bir driver kullanmanız gerekiyor onu da her yerde bulamazsınız. Kartın fotoğrafını atar mısınız dediğim kart ise sizin için bulabilirim.

Size kötü bir haberim var yüksek ihtimalle aldığınız RTX2070'te mobil 2070 chipseti var o da güç olarak 2060'a denk. Ayrıca bu kartlar her yerde bulunmadığı için bunlara özel bir driver kullanmanız gerekiyor onu da her yerde bulamazsınız. Kartın fotoğrafını atar mısınız dediğim kart ise sizin için bulabilirim.
Bunu bilerek aldım bu benim için sorun değil Stabil olması ve sorunsuz kullanabilmem önemli benim için şu an.
Axle GeForce RTX 2070 ITX Ver.1.12 8GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu)  Ekran Kartı - incehesap.com

Facebooktan almadınız mı kartı? Normalde satan arkadaş driverini veriyordu yanında. Sizin için bir konuşabilirim ya da sizi konuşturabilirim isterseniz.
Hocam burada kişisel bilgi paylaşmak yasak diye biliyorum izinsiz o yüzden siz benim adıma sorup driver'ı alabilirseniz ve buraya yüklerseniz çok müteşekkir olurum.

Tamam bir saniye sorayım bi.

Sordum cevap bekliyorum. Bu arada kartı kaça almıştınız?
3.500.

Bu fiyatlara Ancak temiz RX 6500 XT bulunuyor ve aldığım kart temiz olduğundan dolayı tercih ettim. Mobil çipe sahip olduğunu biliyorum ancak RTX 2060 gücünde olması bile RX 460 kullanan biri için oldukça güzel bir upgrade demek.

3.500.

Bu fiyatlara Ancak temiz RX 6500 XT bulunuyor ve aldığım kart temiz olduğundan dolayı tercih ettim. Mobil çipe sahip olduğunu biliyorum ancak RTX 2060 gücünde olması bile RX 460 kullanan biri için oldukça güzel bir upgrade demek.
Bu arkadaş face üzerinde 3000e satıyor normalde kartları. Ben de alacaktım da bütçe ayıramamıştım. Konuştuğumdan hatırlıyordum farklı bir driver kullandığını ama hiç beklemiyordum sizde bu sorun olacağını. :D

Benim de haberim vardı Driver muhabbetinden ancak fiyatı görünce hevesime kapılıp bir şekilde internette bulurum diye düşünüp direkt aldım. Sonuç hiçbir paylaşım yok bu kartla ilgili yabancı kaynaklarda bile. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı