RTX2070 "NVIDIA kurulum programı devam edemiyor" uyarısı

Benim de haberim vardı Driver muhabbetinden ancak fiyatı görünce hevesime kapılıp bir şekilde internette bulurum diye düşünüp direkt aldım. Sonuç hiçbir paylaşım yok bu kartla ilgili yabancı kaynaklarda bile. :D
Arkadaş ben sattığım kişilere destek sağlarım dedi attı beni başından. Siz kartı kimden almıştınız?

Arkadaş ben sattığım kişilere destek sağlarım dedi attı beni başından. Siz kartı kimden almıştınız?
Hocam izinsiz eşgal belirtmek yasak diye biliyorum. Ancak sarı siteden aldım muhtemelen aynı kişiler değil çünkü ben param güvende ile aldım ve sizin dediğiniz kişi param güvende ile satmıyor ve 3000 TL'den satıyor kartı. Kartı aldığım kişiyle konuştum ve driver'ı yarın yükleyebileceğini çünkü şu an ofiste olmadığını söyledi. Yine de heyecanımdan ötürü derhal bulup test etmek istiyorum.

Hocam izinsiz eşgal belirtmek yasak diye biliyorum. Ancak sarı siteden aldım muhtemelen aynı kişiler değil çünkü ben param güvende ile aldım ve sizin dediğiniz kişi param güvende ile satmıyor ve 3000 TL'den satıyor kartı. Kartı aldığım kişiyle konuştum ve driver'ı yarın yükleyebileceğini çünkü şu an ofiste olmadığını söyledi. Yine de heyecanımdan ötürü derhal bulup test etmek istiyorum.
Anladım. Şu durumda bulmanız zor diyebilirim o yüzden yarını beklemek en iyisi olacaktır. Satan arkadaş bana da yollamıyor çünkü driver'ı.

Sorunu çözebildin mi ?, Cpu Z den Bilgileri paylaşır mısın? yada Aygıt yönetici > Ekran kartı > Donanım kimliği.
Konu çok daha farklı hocam.

Burada anlattım. :)

Konu çok daha farklı hocam.

Burada anlattım. :)
Sorunun çözüldüye tamamdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı