Atmış olduğunuz rehberi adım adım okurken şunu fark ettim daha çok bu, eski tabiri caizse biraz kötü sistemler için Windows'u arka planda vs en az kullanıma yönelik olduğunu fark ettim. Ki gerçekten öyle mi yapıyor? Evet. Boşta %1 ila 4 arası işlemciyi kullanıyor. Her neyse temiz bir kurulum ve debloat ayarlarını yaptım, atmış olduğun rehberde Windows 10 vardı ve bir sorun yaşarsam Windows 10 LTSC sürümünü internette daha kolay çözümüne ulaşırım diyerek W10 LTSC kurdum. Manuel kurulum yaptım, driver güncellemelerini vs. Oyunu indirdim ve ultra grafiklerde; 60-65 fps, yüksek grafiklerde 70-85 fps arası alıyorum. DLSS'de aktif edersem +30 40 fps daha üstüne ekleyebiliriz. Ama DLSS ve TAA yumuşatması nedense grafikleri çok kötü keskinliğe sahip oluyor, gözde miyop astigmat varmış gibi oluyor
Her neyse çok teşekkür ederim sorun çözüldü, sadece bu değil, şu da çözüldü.
Witcher 3 - RDR2 gibi oyunlarda anlık olarak performans düşüşü oluyor. Örneğin; Witcher 3'te meditasyon sonrası, herhangi çatışmada işaret kullanmada. RDR2'de ise özellikle Online da öldükten sonra respawnlanmada ekran kartı fanının sesi yükseliyor ve FPS 15'lere kadar düşüyor. İlla gökyüzüne...
Sıcaklık arttığında fan hızı artsa bile fps drop olmuyor. 1-2 defa belki oldu ama 1 2 saniye kadar kısa sürdü. Bir de RDR2 indirip deneyeceğim.
Atmış olduğunuz rehberdeki şu Chromium'u kullanamıyorum. Altta bıraktığım ekte gibi hiç bir aramaya ulaşamıyorum, DNS ayarı mı yapmalıyım? Bilmiyorum.
Yine de çok teşekkürler
@Ella Freya