RTX2080 GAMING X Trio, Ryzen 7 3700X ve ASUS X570-PRO Sistem Toplama

İngilizce alfabeye göre yazman lazım. Örneğin; Yenişehir yerine Yenisehir yazman gerek.

Ben MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon AC aldım, sorunsuz geçti. Sonuçta sen vergisini ödüyorsun.

İlk 30 gün her türlü iade hakkın var ücretsiz kargo ile. Onun dışında markaların kendi garantisinden faydalanabiliyorsun. Zaten çoğu en az 2 yıl garantili.
Bana çok yardımcı oldunuz teşekkürler . 👍

Bir psu ve kasa önerisinde bulunabilir misiniz ? Bu ekran kartı ve işlemciye rica etsem.

PSU olarak EVGA veya Corsair almanı öneririm. 750 W işini görecektir. Kasayı yurtiçinden almanı öneririm çünkü büyük ebatta olduğu için nakliye ücreti fazla çıkıyor buradaki fiyatın da üstüne denk geliyor.

PSU olarak EVGA veya Corsair almanı öneririm. 750 W işini görecektir. Kasayı yurtiçinden almanı öneririm çünkü büyük ebatta olduğu için nakliye ücreti fazla çıkıyor buradaki fiyatın da üstüne denk geliyor.
Son olarak en merak ettiğim soruyu sorabilir miyim hocam ? 10.000tl ye kredi çeksem Yaklaşık 6000tl lik alışverişi newegg den geri kalanını da hepsiburadadan yapabiliyor muyum ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı