RTX3050 mi yoksa GTX1650 mi?

Kuzenim de almıştı HP biraz kullanmıştı hemen ısınıp iade etmişti o yüzden güvenim kalmadı ama eğer HP ısınmayan bir bilgisayarı varsa bakabilirim.

Ablam için bakıyorum aslında o seçtiği PC sundum size ama başka bir laptop varsa aklınızda atabilir misiniz karşılaştırıp alacağım.

@MaNsİoN35 Sanırım hala ısınma sorunu devam etmekte gördüğüm kadarı ile. Şimdi alta attığım laptopu buldum. Aslında kötü durmuyor gibi ama sizin de fikrinizi alayım dedim.

ASUS kalitelidir TUF bir de. Fakat RAM kötü 8 GB eklenebiliyor ise bir 8'lik daha alınsın zaten RAM çok pahalı bir şey değil.
@MaNsİoN35 Sanırım hala ısınma sorunu devam etmekte gördüğüm kadarı ile. Şimdi alta attığım laptopu buldum. Aslında kötü durmuyor gibi ama sizin de fikrinizi alayım dedim.

Size tavsiyem İncehesap, İtopya indirimleri kovalamanız.

Son düzenleme:

ASUS kalitelidir TUF bir de. Fakat RAM kötü 8 GB eklenebiliyor ise bir 8'lik daha alınsın zaten RAM çok pahalı bir şey değil.

Size tavsiyem İncehesap, İtopya indirimleri kovalamanız.

MSI Katana GF76 11UC-060XTR i7-11800H 8GB 512GB SSD 4GB GeForce RTX 3050 17.3" Full HD FreeDOS Gaming (Oyuncu) Notebook - incehesap.com

Şimdi İncehesap'a baktım ve bunu buldum, MSI Katana laptoplar fiyatını hak etmiyor derler ama bu ideal göründü gözüme. Siz ne düşünüyorsunuz?

MSI Katana GF76 11UC-060XTR i7-11800H 8GB 512GB SSD 4GB GeForce RTX 3050 17.3" Full HD FreeDOS Gaming (Oyuncu) Notebook - incehesap.com

Şimdi İncehesap'a baktım ve bunu buldum, MSI Katana laptoplar fiyatını hak etmiyor derler ama bu ideal göründü gözüme. Siz ne düşünüyorsunuz?

İşletim sistemi yok umarım kurmayı biliyorlardır. Bunda da aynı şekilde 16 GB RAM gerek. Ve bu bütçede RTX3050 yerine Ti modelini koysalarmış RAM de aynı şekilde bu fiyatlardaki bilgisayarlarda minimum 16 GB RAM şart bunun hem RAM kötü hem ekran kartı bir tık kötü. MSI Katana modeli hakkında bilgim yok.

İşletim sistemi yok umarım kurmayı biliyorlardır. Bunda da aynı şekilde 16 GB RAM gerek. Ve bu bütçede RTX3050 yerine Ti modelini koysalarmış RAM de aynı şekilde bu fiyatlardaki bilgisayarlarda minimum 16 GB RAM şart bunun hem RAM kötü hem ekran kartı bir tık kötü. MSI katana modeli hakkında bilgim yok.

Windows kurmak zor değildir bence bilmiyorlarsa bile birkaç video ile öğrenebilirler. RAM bana göre de kesinlikle 16 GB yapılmalı. 3050 ve Ti ekran kartlarına ve piyasasına aşırı hakim sayılmam. Ama sanırım TUF ile birlikte bu iyi duruyor.

Windows kurmak zor değildir bence bilmiyorlarsa bile birkaç video ile öğrenebilirler. RAM bana göre de kesinlikle 16 GB yapılmalı. 3050 ve Ti ekran kartlarına ve piyasasına aşırı hakim sayılmam. Ama sanırım TUF ile birlikte bu iyi duruyor.

ASUS güzel seçenek. Ekstra RAM tavsiye ederim.

Mühendislik uygulamaları kullanacağım çizim vs. programları kullanacağım dizüstü bilgisayar gerekli ekran kartı daha önemli diye düşünüyorum hangisi daha iyi? Özellikler zaten yanında yazıyor ona göre seçer misiniz? 💙 RTX3050 olanın RAM kısmını 16 GB yapacağım.

Monster'in en iyi kasası bulunan Abra modeli aşağıda hocam bunu alabilirsiniz, eğer yükseltme yapacaksanız da Monster'in sitesinde modeli aratabilirsiniz. Abra alınmaz diyenler bu modelleri bilmeden konuşanlar, bu kasa Clevo değil.

115W ve işlemcisi çok güçlü.

Katana modelleri iyi değil hocam. A7 V11.4 alınmalı.

Son düzenleme:
Monster'in en iyi kasası bulunan Abra modeli aşağıda hocam bunu alabilirsiniz, eğer yükseltme yapacaksanız da Monster'in sitesinde modeli aratabilirsiniz. Abra alınmaz diyenler bu modelleri bilmeden konuşanlar, bu kasa Clevo değil.

115W ve işlemcisi çok güçlü.

https://www.hepsiburada.com/monster...3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-hbcv00000bsah4
Abra’nın hepsi Clevo sanıyordum. Tongfang olduğunu bilmiyordum. MUX’ta varmış alınabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı