Özellikler.
Anakart: ASUS Prime H610M-R D4.
Ekran kartı: RTX3050.
İslemci: Intel i5 12.nesil
SSD: 500GB.
RAM: 16 GB.
Sorunun neden olduğuna dair hiçbir fikrim yok her oyun oynadığımda başka bir uygulamaya geçmek istediğimde donuyor fare hareket ediyor fareye tıkladığımda uzun bip sesi geliyor bende kasanın güç tuşuna basılı tutarak kapatıyorum sorun çözülüyor bunun hakkında bilgisi olanlar yardım etsin saygılar.
Kanka ben bios ta yanlış bişey yapmıştım bios gitmişti ve bios pilini çıkarip tekrar takmam lazımdı önce ekran kartını felan söktüm sonra bios pilini çıkarttım yani kolaydı düşündüğümden
Kanka ben bios ta yanlış bişey yapmıştım bios gitmişti ve bios pilini çıkarip tekrar takmam lazımdı önce ekran kartını felan söktüm sonra bios pilini çıkarttım yani kolaydı düşündüğümden
Sistem çok güç tüketmeden oluyorsa yazılımsal bir problemdir. Eğer Valorantta monitör Hz dğerinizden yüksek FPS alıyorsanız dikey eşitlemeyi (FPS sabitlemeyi) açın.
Sistem çok güç tüketmeden oluyorsa yazılımsal bir problemdir. Eğer Valorantta monitör Hz dğerinizden yüksek FPS alıyorsanız dikey eşitlemeyi (FPS sabitlemeyi) açın.
Zaten öyle bir şey demedin. Senin söylediğin çoğunlukla BIOS problemlerinde ve donanımsal sorunlarda denenir. Burada donanımsal problem göremedim.