RTX3050 Ti ne kadar götürür?

Furkan771

Femtopat
Daha fazla  
HP Pavilion 54t16EA i7-11370H / 3050 Ti 4 GB / 16 GB RAM / 512 GB SSD Gaming notebook
Aslında şimdiye kadar hiçbir oyunda sıkıntı yaşatmadı, hemen hemen her oyunu yüksek grafiklerde oynattı. Tabii bunda RTX olduğu için DLSS modu aktif rol oynuyor, çok büyük FPS artışı sağlıyor. Bence en büyük sıkıntısı 4 GB VRAM, bazen kafa ağrıtıyor cidden. GTA6 çıkana kadar götürür mü sizce bu bilgisayar beni? Muhtemelen onu açmayacak çünkü şu an piyasadaki hangi oyunları oynatmaz?

Açar neden açmasın? Ekran kartınız bir önceki nesil sadece arada uçurum yok. RAM i yüksek tutmaya bakın sadece.

GTA 6'nın ne miktarda VRAM kullanacağını bilmiyoruz, ancak DLSS dahil düşük orta ayarlarda oynatır gibi.

Alma bende şu an 3050 Ti kullanıyorum ben alalı 4 sene falan oldu fakat şu an yeni nesil oyunları oynatmıyor.
Ya FSR 3.0 mod kurmam gerekiyor ya da en düşük ayarlarda 20-30 FPS falan götürüyor.
3060 daha iyi tercih veya sadece oyun oynayacaksan PS5.
GTA6 oynatmasına imkan bile vermiyorum geçen gün Silent Hill 2 remake oynayamadım ama sanırım FSR 3.0 mod çıkmış bir ara tekrar bakacağım.
VRAM çok yetersiz çoğu oyunda sıkıntı yapıyor.
Cyberpunk.
Last of Us.
Silent Hill 2
Ghost of tsuhima.
Gibi yeni çıkmış oyunlar FSR 3.0 haricinde imkansız VRAM çok düşük kalıyor.

Açar neden açmasın? Ekran kartınız bir önceki nesil sadece arada uçurum yok. RAM'i yüksek tutmaya bakın sadece.

Oynadığım her oyunu açıyorda GTA6 açacağını sanmıyorum sorun değil zaten çıkana kadar değiştirirm muhtemelen VRAM 4 GB olmasa kafam rahat olacak darboğaz sorunu yaşatıyor bazı oyunlarda grafik yükseltince.

Gta 6'da bu bilgisayarı kullancaksanız lowda bile oynayamazsınız. O zamana kadar ayar kısarsanız idare eder ama Silent Hill 2 gibi pc zorlayan oyunlar oldukça lowda dahi oynamanız zor.

Alma demişsinde elimde bu bilgisayar var zaten hocam bende her oyunu akıcı şekilde oynattı aslında tabii bazılarına FSR modunu kurmam gerekti hangi oyunları oynatmıyor sende boşuna almayayım.

Gta 6'da bu bilgisayarı kullancaksanız lowda bile oynayamazsınız. O zamana kadar ayar kısarsanız idare eder ama Silent Hill 2 gibi pc zorlayan oyunlar oldukça lowda dahi oynamanız zor.
Lowda oynayamaz mı? 3050 lowda oynayamayacaksa kim lowda oynayacak? kime satacaklar oyunu? size kalsa GTA VI orta ayarda 4070 falan ister.

Alma demişsinde elimde bu bilgisayar var zaten hocam bende her oyunu akıcı şekilde oynattı aslında tabii bazılarına FSR modunu kurmam gerekti hangi oyunları oynatmıyor sende boşuna almayayım.

Yeni nesil çoğu oynatmıyor.
Silent Hill 2
Star Wars Jedi survivor.
Ghost of Tsushima dırector's cut.
Alan Wake 2
Starfield.
Ratchet & Clank Rift apart.
The Last of Us part ı
Bunlar belli örnekler daha çok fazla oyun var.

Low, med + dlss götürür. VRAM bakımından söylüyorsan onu bilemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…