RTX3050 Ti ne kadar götürür?

İkisinde de FSR mod olduğunu duydum ama denemedim.
Silent Hill 2 indirip denedim fakat sonuç çok kötüydü 20 FPS zor aldım ki en düşük ayarlar.
Alan Wake 2 de 30 FPS falan aldım eğer mod kullanırsanız oynanacak düzeye gelirler büyük ihtimal.

Teşekkür ederim hocam bilgilendirmen için ve mod kullanmanı öneririm sende de varmış aynı bilgisayar cidden güzel sonuç veriyor Cyber da Last of Us da çok akıcıydı moddan sonra Alan Wake 2 içinde modu deneyeceğiz artık.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
düşük ayarda oynatıyor.

Belirli yerlerde çok drop giriyor bir de arada iyi bir işlemci farkı var benim laptop AMD Ryzen7 4800H var ortalama altı sayılır gene dediğime geliyor 30 FPS oynatıyor Silent Hill 2
Şahsen ben 30 FPS oynayamıyorum.
Hem de buradaki ekran kartı 6 GB zaten RTX 3050 Ti'yı kötü yapan şey 4 GB olması.

Teşekkür ederim hocam bilgilendirmen için ve mod kullanmanı öneririm sende de varmış aynı bilgisayar cidden güzel sonuç veriyor Cyber da Last of Us da çok akıcıydı moddan sonra Alan Wake 2 içinde modu deneyeceğiz artık.

Rica ederim hocam Cyberpunk mod ile oynadım Last of Us sınav haftasından sonra başlayacağım :)

Lowda oynayamaz mı? 3050 lowda oynayamayacaksa kim lowda oynayacak? kime satacaklar oyunu? size kalsa GTA VI orta ayarda 4070 falan ister.
Bak bakalım oynayabiliyor muymuşsun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

DLSS balanced olmasın rağmen böyle. Rx 6600 8 gb bile mediumda zorlanıyor oynanıyor oyun.

Bak bakalım oynayabiliyor muymuşsun.

DLSS balanced olmasın rağmen böyle. Rx 6600 8 gb bile mediumda zorlanıyor oynanıyor oyun.

60 FPS veriyor.

Belirli yerlerde çok drop giriyor bir de arada iyi bir işlemci farkı var benim laptop AMD Ryzen7 4800H var ortalama altı sayılır gene dediğime geliyor 30 FPS oynatıyor Silent Hill 2
Şahsen ben 30 FPS oynayamıyorum.
Hem de buradaki ekran kartı 6 GB zaten RTX 3050 Ti'yı kötü yapan şey 4 GB olması.

Rica ederim hocam Cyberpunk mod ile oynadım Last of Us sınav haftasından sonra başlayacağım :)

Sonuç olarak.

Direkt 11 de başlatınca güzel FPS artışı oluyormuş bu oyunda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı