RTX3050 Ti ne kadar götürür?

Örnek verdiğin oyunları yeni gördüm evet modsuz VRAM çok sorun yaşatıyor modla birlikte Cyberpunk Last of Us bitirdim 60-80 FPS almıştım ikisinde de Silent Hill ve Alan Wake 2 almayı düşünüyorum oynatır mı acaba?

Low'da oynayamaz mı? 3050 Low'da oynayamayacaksa kim Low'da oynayacak? Kime satacaklar oyunu? Size kalsa GTA VI orta ayarda 4070 falan ister.

RTX 3050 dediğin zaten GTX 1660 gibi bir şey fazla gözünüzde büyütüyorsunu.

Low, med + DLSS götürür. VRAM bakımından söylüyorsan onu bilemeyiz.

GTA 6 için zaten hiç beklentim yok çıkana kadar yeni bilgisayar alırım bir sene götürsün Alan Wake 2'yi de açsın yeter :d

İkisinde de FSR mod olduğunu duydum ama denemedim.
Silent Hill 2 indirip denedim fakat sonuç çok kötüydü 20 FPS zor aldım ki en düşük ayarlar.
Alan Wake 2 de 30 FPS falan aldım eğer mod kullanırsanız oynanacak düzeye gelirler büyük ihtimal.

3050 ve 3050 Ti arasında hiç fark yok mudur acaba.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Süreyya hanımın muhteşem değişimi.

Günümüzden kastığın RDR 2, GoW falansa onlar günümüz değil Silent Hill 2 açsın yamuluyor ekran kartı.

Düşük bir fark var ama gözle görülür bir şey değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Düşük ayarda oynatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…