Far Cry 6 Steam'e gelmiş ve GOTY Edition ucuza satılıyor. Tüm Far Cry oyunlarını oynadım 6 kaldı ama minimumu karşılasa da kaldırabileceğinden şüpheliyim. RTX 3050 Ti, 16GB RAM, 4GB VRAM low veya medium'da açar mı? Oynayan birisi söyleyebilir mi?
Far Cry 6 Steam'e gelmiş ve GOTY Edition ucuza satılıyor. Tüm Far Cry oyunlarını oynadım 6 kaldı ama minimumu karşılasa da kaldırabileceğinden şüpheliyim. RTX 3050 Ti, 16GB RAM, 4GB VRAM low veya medium'da açar mı? Oynayan birisi söyleyebilir mi?
Eki Görüntüle 1775427
RTX 3050 TI'ın 8 gb belleği olduğu için önerilen sistem gereksinimlerindeki diğer gereksinimleri karşılıyorsan rahatça oynayabilirsin.
Evet yukarıdaki arkadaşın da belirttiği 4GB VRAM ondan korkuyorum biraz. Darboğaz yapar mı diye ama herkes açar dedi o yüzden alacağım. Teşekkür ederim hepinize