RTX3050 Ti vs RX6600

WattMan da sadece ekran kartından kaynaklanmıyor.

3050 neden çöp hocam? Laptopta kullanıyorum memnunum gerçi LoL oynuyorum sadece

Laptop için muadili olmadığı için tercih edilebilir fakat mobil olmayan kartlarda seçenekler arasında 6600 ve 2060 varken gereksiz ve tabiri caizse çöp bir kart oluyor.

3050 neden çöp hocam ? Laptopta kullanıyorum memnunum gerçi lol oynuyorum sadece
Fiyatını haketmeyen bir kart, 3050M kullanıyorsanız alınabilir fakat masaüstünde alınmaz.
Driveri kullananların çoğu alıyor.

Ekran kartıyla alakalı olabilir mavi ekranla wattman birebir değil.
Wattman'da sadece GPU kaynaklı değil, diğer parçalar da neden olabiliyor.
@kino hocamı davet ediyorum :D

Keşke aynı konuda bu mesajada baksaydınız.
"WattMan hatasının kesin bir sebebi yok, ekran kartının sistem ile iletişimini kesebilecek her şey şüphelidir. Buradaki sebepler bunlardan birkaçı, hasarlı RAM'ler de buna sebep olabilir RAM kategorisinde."

Aynı şekilde mavi ekran da sadece ekran kartı yüzünden olmuyor dediğiniz gibi. Fakat genelleme yapıp sadece AMD ekran kartı yüzünden bu hata alonıyor demek bence yanlış.

Fiyatını haketmeyen bir kart, 3050M kullanıyorsanız alınabilir fakat masaüstünde alınmaz.
Wattman'da sadece GPU kaynaklı değil, diğer parçalar da neden olabiliyor.
@kino hocamı davet ediyorum :D

Böyle birisine açıklama yapamazsın, ne dersen de cevabı şöyle olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attığınız konuda RAM ayarları vb. bulunuyor. Yani sadece GPU kaynaklı değil.

Hocam RX 6600'cüler gelmeden kaçın diyecektim ama benden önce basmışlar. Öncelikle 2 kartta kendi alanları için tasarlanmış yani RTX 3050 rendering ve 3D içinken RX 6600 oyun odaklıdır sizde bu ikilemde odağınız hangisiyse seçiminiz ondan yana olmalıdır ayrıyeten AMD ekran kartlarında yaşanan sorunları ve de RTX'deki DLSS özelliğini seçim yaparken dikkate almanızı öneririm.

Hocam RX 6600'cüler gelmeden kaçın diyecektim ama benden önce basmışlar. Öncelikle 2 kartta kendi alanları için tasarlanmış yani RTX 3050 rendering ve 3D içinken RX 6600 oyun odaklıdır sizde bu ikilemde odağınız hangisiyse seçiminiz ondan yana olmalıdır ayrıyeten AMD ekran kartlarında yaşanan sorunları ve de RTX'deki DLSS özelliğini seçim yaparken dikkate almanızı öneririm.

Render istiyorsa, CUDA çekirdeklerine ihtiyacı varsa koşa koşa NVIDIA alsın ama kıyasladığı modeller denk değil. Çünkü terazinin bir kefesinde 6600M varsa diğerinde 3060M olmalı mantıken.

Diğer yandan eğer DLSS odaklı bir tercih yapmak istiyorsak yeni nesli beklememiz daha akıl karı bir iş olacaktır, DLSS 3.0 eski versiyonundan fersah fersah ileride.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı