1080'de peki darboğaz olursa sorun yaşatır mı? Kart güçlü olduğu için grafiğe çok yüklenen oyunlarda sorunsuz kullandırır gibime geliyor ne düşünüyorsunuz?1080p için can sıkıcı bir darboğaz olur. 1440p için yetebilir diye düşünüyorum.
1080'de peki darboğaz olursa sorun yaşatır mı? Kart güçlü olduğu için grafiğe çok yüklenen oyunlarda sorunsuz kullandırır gibime geliyor ne düşünüyorsunuz?1080p için can sıkıcı bir darboğaz olur. 1440p için yetebilir diye düşünüyorum.
Zaten bu kartı 1080p'de kullanmak lazım ki daha uzun süre dayansın. Denemek lazım. Ama her oyunda da kurtarmayabilir. 6700 varyasyonlarıyla bile ite kaka ikili olabiliyordu. He kart zaten 1440p için aşırı giriş seviyesi kalıyor.1080'de peki darboğaz olursa sorun yaşatır mı? Kart güçlü olduğu için grafiğe çok yüklenen oyunlarda sorunsuz kullandırır gibime geliyor ne düşünüyorsunuz?
Vallahi giriş miriş yapacak birşey yok hocam malesef kartlar inanılmaz pahalı. Birkaç ay sonra ekran kartı yenilemeyi düşünüyorum hali hazırda 6600 kullanıyorum ama para çıkarsa 7700 XT alırım. 1440p'ye geçmenin en uygun yolu sanırım bu 6700 XT bile bence fena performans vermiyordu. Artık darboğaz falan kullanağız artık yapacak birşey yok teşekkürler.Zaten bu kartı 1080p'de kullanmak lazım ki daha uzun süre dayansın. Denemek lazım. Ama her oyunda da kurtarmayabilir. 6700 varyasyonlarıyla bile ite kaka ikili olabiliyordu. He kart zaten 1440p için aşırı giriş seviyesi kalıyor.
AMD ekran kartı tercih etmemeyi anlarım da işlemci olarak İntel AMD'den hem daha pahalı hem de daha dandik işlemciler üretiyor. İşlemci konusunda demirbaş AMD en son ne zaman işlemci aldın bilmiyorum ama.
Birde İntel'in 13. ve 14. nesil işlemcileri arızalı satıyor.
![]()
Instability on recent Intel Processors
While investigating crashes in Warframe we came across a particular series that were not crashing in our code (they were crashing in nvgpucomp64.dll, a component of Nvidia drivers). After aggregating hundreds of reports from helpful players we discovered a pattern: almost all were coming from sys...forums.warframe.com
Şöyle aniden bozulan işlemcilerin grafiğine bakabilirsin ve bunu intelin umursadığı yok satmaya devam ediyor.
7800x3d alabilirsin bu dönemin en iyi işlemcisi o sayılır oyun anlamında. 7900x3d 7950x3d'de problemler var tam randımanlı çalıştıramadılar.
Bu arada ille de alacağım diyorsan konu başlığında sorduğun sorunun cevabı bir problem olmaz kullanabilirsin problemsiz. Ekran kartını ilerleyen dönemde kesin değiştireceksen al ama çünkü 3060'ı tam güçte 11400f ile de kullanabilirsin.
Merhaba, tam da bu konu hakkında merak ettiğim bir durum var. 3060 12 GB İntel i5 12600K sisteme sahibim. Şu anlık herhangi bir yükseltme düşünmüyorum. 6 ay sonrası için planlarım var. Şu anki piyasa için düşünürsek DDR5 ve AM5 sokete geçecek bütçem olmadığından 14900KS yükseltmesi en muhtemel seçeneğim olduğunu düşünüyorum. CS2 için 1024x768 Black Bar çözünürlükte nasıl performans verir? Mantıklı olur mu? Yorum ve fikirlerinizi bekliyorum.AMD ekran kartı tercih etmemeyi anlarım da işlemci olarak İntel AMD'den hem daha pahalı hem de daha dandik işlemciler üretiyor. İşlemci konusunda demirbaş AMD en son ne zaman işlemci aldın bilmiyorum ama.
Birde İntel'in 13. ve 14. nesil işlemcileri arızalı satıyor.
![]()
Instability on recent Intel Processors
While investigating crashes in Warframe we came across a particular series that were not crashing in our code (they were crashing in nvgpucomp64.dll, a component of Nvidia drivers). After aggregating hundreds of reports from helpful players we discovered a pattern: almost all were coming from sys...forums.warframe.com
Şöyle aniden bozulan işlemcilerin grafiğine bakabilirsin ve bunu intelin umursadığı yok satmaya devam ediyor.
7800x3d alabilirsin bu dönemin en iyi işlemcisi o sayılır oyun anlamında. 7900x3d 7950x3d'de problemler var tam randımanlı çalıştıramadılar.
Bu arada ille de alacağım diyorsan konu başlığında sorduğun sorunun cevabı bir problem olmaz kullanabilirsin problemsiz. Ekran kartını ilerleyen dönemde kesin değiştireceksen al ama çünkü 3060'ı tam güçte 11400f ile de kullanabilirsin.
1024x768 için zaten çok da kasmanıza gerek yok her türlü iyi performans verir.Merhaba, tam da bu konu hakkında merak ettiğim bir durum var. 3060 12 GB İntel i5 12600K sisteme sahibim. Şu anlık herhangi bir yükseltme düşünmüyorum. 6 ay sonrası için planlarım var. Şu anki piyasa için düşünürsek DDR5 ve AM5 sokete geçecek bütçem olmadığından 14900KS yükseltmesi en muhtemel seçeneğim olduğunu düşünüyorum. CS2 için 1024x768 Black Bar çözünürlükte nasıl performans verir? Mantıklı olur mu? Yorum ve fikirlerinizi bekliyorum.
benim dediğim iyi performans değil 14900ksnin performansını bu ekran kartımla alabilir miyim şu anki ekran kartı kullanım değerlerim 80 civarı zaten aklımda soru işaretleri var1024x768 için zaten çok da kasmanıza gerek yok her türlü iyi performans verir.
Sizin sorununuz başka bir şeydir. 12600K, 3060'ı cebinden çıkartır. Canavar gibi işlemci o. Ayrıca 14. Nesil High-End işlemcilere asla para verilmez. Ne doğru düzgün soğutulabiliyor ne W değeri aşağıya çekilebiliyor. Bildiğiniz trafo.Benim dediğim iyi performans değil 14900KSNin performansını bu ekran kartımla alabilir miyim şu anki ekran kartı kullanım değerlerim 80 civarı zaten aklımda soru işaretleri var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.