Bildiğim kadarıyla 3060'ta LHR var. Ben de bilgisayar araştırıyorum şu sıralarda da (oyun bilgisayarı) o sırada gördüm LHR diye. Araştırdım LHR madenciliğe engel oluyormuş.
Arkadaşlar selam. Elimde Monster Tulpar T7 20.3 laptop var. Mining yapabilir miyim? Yaparsam kaç para kazanırım? Bilgisayarım zarar görür mü? Yaparken bilgisayarımı kullanabilir miyim? Elektrik faturası kazancımı nasıl etkiler? Detaylı olarak bilgi verebilecek varsa çok sevinirim. Teşekkürler.
LHR 3060 ile 10 saatte falan 1 dolar kazanıyorum 24 saat bıraksam 2 dolar getirir mantıken, sıcaklık sabit 53 derece ama laptoplarda nasıl olur bilmiyorum.
LHR 3060 ile 10 saatte falan 1 dolar kazanıyorum 24 saat bıraksam 2 dolar getirir mantıken, sıcaklık sabit 53 derece ama laptoplarda nasıl olur bilmiyorum.
Raven çok zorluyor diye biliyorum kartı bir de Dual mining yaparsam iyice yıpratırım diye sadece ETH kazıyorum trex mining zaten %70 kırıyor LHR'yi diye biliyorum yanlışım varsa düzelt.
Raven çok zorluyor diye biliyorum kartı bir de Dual mining yaparsam iyice yıpratırım diye sadece ETH kazıyorum trex mining zaten %70 kırıyor LHR'yi diye biliyorum yanlışım varsa düzelt.