Benim RT takıntım var ne yazık ki, o yüzden ben RT li olanı tercih ederdim. RT + 2K da DLSS açmak da mantıklı dediğiniz gibi, oynanır yani sorun olacağını pek düşünmüyorum.
Benim RT takıntım var ne yazık ki, o yüzden ben RT li olanı tercih ederdim. RT + 2K da DLSS açmak da mantıklı dediğiniz gibi, oynanır yani sorun olacağını pek düşünmüyorum.
O zaman 1440P alıp duruma göre oyuna göre Rt açıp dlss ile dengelemek mantıklı geliyor. En azından önümüzdeki birkaç yıl için.Zaten bu teknolojileri kullanmadıktan sonra nvdia kullanmanında amd’den bir farkı kalmıyor.
O zaman 1440p alıp duruma göre oyuna göre RT açıp DLSS ile dengelemek mantıklı geliyor. En azından önümüzdeki birkaç yıl için. Zaten bu teknolojileri kullanmadıktan sonra NVIDIA kullanmanında AMD'den bir farkı kalmıyor.
Şöyle 2 tane de video buldum. Bana yeterli gibi geldi performansı yüksek ayarlar rt açık+60fps. Gerçekten Rt dlss açıkken 60fps altına düşmüyormuş.2K bir monitör alıp bu şekilde AAA oyunlarda duruma göre rt dlss açıp yüksek ayarlarda +60fps kullanıcağım yeni bir sistem kurana kadar.Yardımcı olan herkese teşekkürler.
Şöyle 2 tane de video buldum. Gerçekten RT DLSS açıkken 60FPS altına düşmüyormuş. 2K bir monitör alıp bu şekilde AAA oyunlarda duruma göre RT DLSS açıp yüksek ayarlarda +60FPS kullanacağım yeni bir sistem kurana kadar. Yardımcı olan herkese teşekkürler.