RTX3060 Ti ile 2K yüksek ayarlarda oynanır mı?

Bir de hocam şunu sorayım sizce 1080p RT oynamak mı 1440p düz mü?

1440p de RT açmak da bir seçenek ancak yanına bir de DLSS açmak lazım.

Benim RT takıntım var ne yazık ki, o yüzden ben RT li olanı tercih ederdim. RT + 2K da DLSS açmak da mantıklı dediğiniz gibi, oynanır yani sorun olacağını pek düşünmüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim RT takıntım var ne yazık ki, o yüzden ben RT li olanı tercih ederdim. RT + 2K da DLSS açmak da mantıklı dediğiniz gibi, oynanır yani sorun olacağını pek düşünmüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

O zaman 1440P alıp duruma göre oyuna göre Rt açıp dlss ile dengelemek mantıklı geliyor. En azından önümüzdeki birkaç yıl için.Zaten bu teknolojileri kullanmadıktan sonra nvdia kullanmanında amd’den bir farkı kalmıyor.😃

Şöyle 2 tane de video buldum. Bana yeterli gibi geldi performansı yüksek ayarlar rt açık+60fps. Gerçekten Rt dlss açıkken 60fps altına düşmüyormuş.2K bir monitör alıp bu şekilde AAA oyunlarda duruma göre rt dlss açıp yüksek ayarlarda +60fps kullanıcağım yeni bir sistem kurana kadar.Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Şöyle 2 tane de video buldum. Gerçekten RT DLSS açıkken 60FPS altına düşmüyormuş. 2K bir monitör alıp bu şekilde AAA oyunlarda duruma göre RT DLSS açıp yüksek ayarlarda +60FPS kullanacağım yeni bir sistem kurana kadar. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Rica ederiz, iyi akşamlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı