RTX3060 Ti sistem oyundayken resetleniyor

ARMORKING

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar. Yakın zamanda RX 550 ekran kartımı RTX 3060 Ti ile değiştirdim. Değiştirmeden önce de oluyordu ancak yeni ekran kartını takınca yarım saat Resident Evil 2 oynayamaz hale geldim. Oyunu açıyorum, oynuyorum. 30 dakikayı geçmeden bilgisayar kendi kendine yeniden başlıyor. Oyun oynandığı esnada CPU ve GPU 70 dereceyi geçmiyor. Hevesle ekran kartı aldım ama hayrını göremedim anlayacağınız. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi? (İşlemcim AMD Ryzen 5 3600)

PSU bilgisi nedir ve sisteme herhangi bir o.c yapılıyor mu?

Güç kaynağınız son zamanlarına yaklaşmış olabilir. Ayrıca AMD 3600 yerine 5600 alırsanız ekran kartınızdan daha iyi performans alırsınız.

PSU bilgisi nedir ve sisteme herhangi bir o.c yapılıyor mu?
Sistemi hazır olarak almıştım, 500 Watt olduğu yazıyor, marka bilgisi yok. Üzerinde de herhangi bir bilgi yok.
Güç kaynağınız son zamanlarına yaklaşmış olabilir. Ayrıca AMD 3600 yerine 5600 alırsanız ekran kartınızdan daha iyi performans alırsınız.
İleride cpu ve anakartı yükseltme hedefim vardı, şimdilik böyle idare ediyorum. Peki buna emin olabilmek için yapabileceğimiz bir şey var mı? Boşu boşuna güç kaynağı almak istemem de

Hocam sorun PSU kaynakli haberiniz olsun büyük ihtimal 500W sertifikasız bir PSU bu yüzden besleyemiyor.

Hocam, benim başıma iki defa geldi. Güç kaynaklarının malesef bir ömrü var. Bir noktadan sonra artık besleyemiyor. Ram problemi olsa genelde mavi ekran verir. Ödünç bulabilirseniz deneyin ya da bir donanımcıya denetin. Ayrıca yeni güç kaynağı alırsanız 650W ve kaliteli birşey tavsiye ederim. Öyle ki ses bile fark ediyor : )

Anladım hocam, Cooler Master'i tavsiye eder misiniz peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…