RTX3060 vs RX6650

Hocam RX 6000 serisinde cok fazla WattMan hatasi var belli olmuyor o hata tak diye kendini gösteriyor şu anda RTX 2060 kullanıyorum ve RX 6700XT falan acayip uygun geliyor sadece su muhhabetten dolayi almiyorum açıkçası.
Peki sizce paylaştığım rtx3060'ın fiyatı uygun mu?

Atar atmaz zam geldi herhalde. Linke giremiyorum.
Bence 500 TL fark ile bunu alın
:) öneri için teşekkür ederim.

Ne amaçla kullanacaksınız?
250 TL farkla bu var.

Aslında RX 60 serisinde azaltıldı ama siz bilirsiniz.
amacımı konuda paylaşmıştım, cevap için teşekkürler.

Hocam 2016'da çıkmış bir ekran kartı ile 2020'nin sonlarında çıkmış bir ekran kartını kıyaslıyorsunuz :D
Cevabınız için teşekkürler, biraz baktım ama net bir şey bulamadım. Hangi kart daha yeni? Açtığım konuya binaen hangi kartı almalıyım sizce?

Son düzenleme:
Hocam RX 6000 serisinde cok fazla WattMan hatasi var belli olmuyor o hata tak diye kendini gösteriyor şu anda RTX 2060 kullanıyorum ve RX 6700XT falan acayip uygun geliyor sadece su muhhabetten dolayi almiyorum açıkçası.
RX6600 bile çok sağlam tokatlıyor Rtx2060’ı. RX6xxx serisinin en büyük handikapı ray tracing. İki modeli de kullandım.

RX6600 bile çok sağlam tokatlıyor RTX2060'ı. RX6xxx serisinin en büyük handikapı Ray Tracing. İki modeli de kullandım.

Öncelikle ben RTX 2060 ile karşılaştırma yapmadım hiçbir şekilde bir kart 2018 çıkışlı diğeri 2021 dediğiniz mantık çerçevesinde mi sizce AMD fanboyluğun lüzümu yok NVIDIA fan boyluğunda.

Peki sizce paylaştığım RTX3060'ın fiyatı uygun mu?

:) öneri için teşekkür ederim.

Amacımı konuda paylaşmıştım, cevap için teşekkürler.

Cevabınız için teşekkürler, biraz baktım ama net bir şey bulamadım. Hangi kart daha yeni? Açtığım konuya binaen hangi kartı almalıyım sizce?

İki kartta güzel hocam performanslarını biribirine yakın 3060'ın RT çekirdeği güzel iş yaptığından daha teknolojik diğeri ham güç gibi düşünün daha önce dediğim düşük bir risk olsa da WattMan hatasını göze alarak alın forumda araştırın derim çünkü çok müzdarip kişiler var açtığınız konuya fanboylar dadandığından dolayı net bir cevap alamadınız kusura bakmayın eğer sorunuz şu olsaydı RTX 3060 mı yoksa RX 6700XT veya 6750XT falan olsaydı kesinlikle güç bakımından AMD bazlı olurdum bayağı fark var çünkü ama pek de fark bulunmamakta iki kart arasında. Seçimi ona göre yapın.

Yanlış anlama ama işlemcin kötü ve darboğaz yapar. O seviye ekran kartı istiyorsan önce DDR4 RAM ile birlikte yeni nesil bir işlemciye geçmeni öneririm.

Doğru iki karttan da tam performans alamazsınız işlemciniz ile.

Dostum senin önermediğin kartı önerdiğim için fanboy olmuyorum. Evet ben RX6650 ve RX 6700XT kullanmadım ama kullanan 4 tane arkadaşım var. 1 senedir falan kullanıyorlar ve sadece 2'si WattMan almış. O da 1'er defa.

Öncelikle ben RTX 2060 ile karşılaştırma yapmadım hiçbir şekilde bir kart 2018 çıkışlı diğeri 2021 dediğiniz mantık çerçevesinde mi sizce AMD fanboyluğun lüzümu yok NVIDIA fan boyluğunda.

İki kartta güzel hocam performanslarını biribirine yakın 3060'ın RT çekirdeği güzel iş yaptığından daha teknolojik diğeri ham güç gibi düşünün daha önce dediğim düşük bir risk olsa da WattMan hatasını göze alarak alın forumda araştırın derim çünkü çok müzdarip kişiler var açtığınız konuya fanboylar dadandığından dolayı net bir cevap alamadınız kusura bakmayın eğer sorunuz şu olsaydı RTX 3060 mı yoksa RX 6700XT veya 6750XT falan olsaydı kesinlikle güç bakımından AMD bazlı olurdum bayağı fark var çünkü ama pek de fark bulunmamakta iki kart arasında. Seçimi ona göre yapın.

Doğru iki karttan da tam performans alamazsınız işlemciniz ile.
Fanboyluk yok iki kartı da kullandım dedim, objektif şekilde kıyasladım sadece. VS olarak kıyaslama odaklı bir konu açıp karşılaştırma yapmadım diyorsunuz, kafanıza göre atar gider yapıyorsunuz, önce kendinizle çelişmemenizi tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı