onur erol duman Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #21 necogonewild dedi: Hocam bütçem maks 11 bin ve şu an bunu görünce bir afalladim yani. Genişletmek için tıkla... Dostum ürün alınabilir darboğaz olacağını düşünmüyorum ama ASUS vs. diğer markalarında aynı segmentteki laptoplarını bekleyebilirsin vaktin varsa.
necogonewild dedi: Hocam bütçem maks 11 bin ve şu an bunu görünce bir afalladim yani. Genişletmek için tıkla... Dostum ürün alınabilir darboğaz olacağını düşünmüyorum ama ASUS vs. diğer markalarında aynı segmentteki laptoplarını bekleyebilirsin vaktin varsa.
N necogonewild Femtopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #22 Dark Lord of the Sith dedi: 1 ay gibi bir süreye tüm benchmarklar çıkar, ondan sonra alın bence. İyi cihaz gibi duruyor ancak. Genişletmek için tıkla... Öyle dusunuyorumda bir ay sonra bu fiyatta kalcagini hiç düşünmüyorum MSI alpha gibi 2-3 k artixak gibime geliyor
Dark Lord of the Sith dedi: 1 ay gibi bir süreye tüm benchmarklar çıkar, ondan sonra alın bence. İyi cihaz gibi duruyor ancak. Genişletmek için tıkla... Öyle dusunuyorumda bir ay sonra bu fiyatta kalcagini hiç düşünmüyorum MSI alpha gibi 2-3 k artixak gibime geliyor
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 21 Ocak 2021 #23 necogonewild dedi: Öyle dusunuyorumda bir ay sonra bu fiyatta kalcagini hiç düşünmüyorum MSI alpha gibi 2-3 k artixak gibime geliyor Genişletmek için tıkla... Beklemek istemezseniz bu ürüne yönelebilirsiniz, fiyatı çok iyi, Legion 5 üzmez. https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-5-15arh-amd-ryzen-7-4800h-16gb-512gb-ssd-rtx-2060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82b10048tx-p-HBV000015YJPX?magaza=Hepsiburada
necogonewild dedi: Öyle dusunuyorumda bir ay sonra bu fiyatta kalcagini hiç düşünmüyorum MSI alpha gibi 2-3 k artixak gibime geliyor Genişletmek için tıkla... Beklemek istemezseniz bu ürüne yönelebilirsiniz, fiyatı çok iyi, Legion 5 üzmez. https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-5-15arh-amd-ryzen-7-4800h-16gb-512gb-ssd-rtx-2060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82b10048tx-p-HBV000015YJPX?magaza=Hepsiburada
N necogonewild Femtopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #24 ForAnAngeL dedi: Ebrarbilgisayar.com Yasaklanmıştır Merhaba, yaşanan iade sorunları dolayısıyla Ebrarbilgisayar yasaklanmıştır. Bu mağazadan tavsiye yapan kullanıcılar artık uyarı alacaktır. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam bunu görmedim ama 4 yıl önce, sorun hala devam ediyor mudur ki? Dark Lord of the Sith dedi: Beklemek istemezseniz bu ürüne yönelebilirsiniz, fiyatı çok iyi, Legion 5 üzmez. https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-5-15arh-amd-ryzen-7-4800h-16gb-512gb-ssd-rtx-2060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82b10048tx-p-HBV000015YJPX?magaza=Hepsiburada Genişletmek için tıkla... Oha hocam, bunu bekliyordum. Çok sağ olun aldım gitti. Dark Lord of the Sith dedi: Beklemek istemezseniz bu ürüne yönelebilirsiniz, fiyatı çok iyi, Legion 5 üzmez. https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-5-15arh-amd-ryzen-7-4800h-16gb-512gb-ssd-rtx-2060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82b10048tx-p-HBV000015YJPX?magaza=Hepsiburada Genişletmek için tıkla... Cidden çok teşekkür ederim daha dün 13K idi.
ForAnAngeL dedi: Ebrarbilgisayar.com Yasaklanmıştır Merhaba, yaşanan iade sorunları dolayısıyla Ebrarbilgisayar yasaklanmıştır. Bu mağazadan tavsiye yapan kullanıcılar artık uyarı alacaktır. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam bunu görmedim ama 4 yıl önce, sorun hala devam ediyor mudur ki? Dark Lord of the Sith dedi: Beklemek istemezseniz bu ürüne yönelebilirsiniz, fiyatı çok iyi, Legion 5 üzmez. https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-5-15arh-amd-ryzen-7-4800h-16gb-512gb-ssd-rtx-2060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82b10048tx-p-HBV000015YJPX?magaza=Hepsiburada Genişletmek için tıkla... Oha hocam, bunu bekliyordum. Çok sağ olun aldım gitti. Dark Lord of the Sith dedi: Beklemek istemezseniz bu ürüne yönelebilirsiniz, fiyatı çok iyi, Legion 5 üzmez. https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-5-15arh-amd-ryzen-7-4800h-16gb-512gb-ssd-rtx-2060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82b10048tx-p-HBV000015YJPX?magaza=Hepsiburada Genişletmek için tıkla... Cidden çok teşekkür ederim daha dün 13K idi.
onur erol duman Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #25 Mert4898 dedi: Demek istediğim şu; atılan ürünün max-q, normal ya da max-p olduğu yazmıyor bile. Ayrıca bu modeller hakkında hiç bilgimiz de yok. Genişletmek için tıkla... Dostum tekrar söylüyorum ürünün teknik özellikleri hem MSI ve satıcı sitede yazıyor benchmarklar ürün satışa çıktıktan sonra yapılır ürün hakkında bilgi almak istiyorsan msi.com'dan bakabilirsin. necogonewild dedi: Hocam bunu görmedim ama 4 yıl önce sorun hala devam ediyor mudur ki. Ohaa hocamm bunu bekliyordum çok sağ olun aldım gitti. Cidden çok teşekkür ederim daha dün 13K idi. Genişletmek için tıkla... Dosrum 12 bin TL'ye RTX 2060'lı laptop mu aldınız neyse hayırlı olsunda ani karar vermeseydiniz keşke.
Mert4898 dedi: Demek istediğim şu; atılan ürünün max-q, normal ya da max-p olduğu yazmıyor bile. Ayrıca bu modeller hakkında hiç bilgimiz de yok. Genişletmek için tıkla... Dostum tekrar söylüyorum ürünün teknik özellikleri hem MSI ve satıcı sitede yazıyor benchmarklar ürün satışa çıktıktan sonra yapılır ürün hakkında bilgi almak istiyorsan msi.com'dan bakabilirsin. necogonewild dedi: Hocam bunu görmedim ama 4 yıl önce sorun hala devam ediyor mudur ki. Ohaa hocamm bunu bekliyordum çok sağ olun aldım gitti. Cidden çok teşekkür ederim daha dün 13K idi. Genişletmek için tıkla... Dosrum 12 bin TL'ye RTX 2060'lı laptop mu aldınız neyse hayırlı olsunda ani karar vermeseydiniz keşke.
Radeon RX 5500M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 9.581 Makaleler 15 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #26 necogonewild dedi: Hocam bunu görmedim ama 4 yıl önce sorun hala devam ediyor mudur ki. Ohaa hocamm bunu bekliyordum çok sağ olun aldım gitti. Cidden çok teşekkür ederim daha dün 13K idi. Genişletmek için tıkla... Aldınızmı hocam?
necogonewild dedi: Hocam bunu görmedim ama 4 yıl önce sorun hala devam ediyor mudur ki. Ohaa hocamm bunu bekliyordum çok sağ olun aldım gitti. Cidden çok teşekkür ederim daha dün 13K idi. Genişletmek için tıkla... Aldınızmı hocam?
SkyLord06TR Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 3.670 Çözümler 6 21 Ocak 2021 #27 Bedava vallahi RTX2060'lı laptoplar 12 bin.
Nomasko Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 2.814 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #28 Ben lenova ile bu model arasında kaldım. Daha sonra gelecek modeller 10k civarında olacağını pek sanmıyorum. Karar aşamasındayım.
Ben lenova ile bu model arasında kaldım. Daha sonra gelecek modeller 10k civarında olacağını pek sanmıyorum. Karar aşamasındayım.
N necogonewild Femtopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #29 Radeon RX 5500M dedi: Aldınızmı hocam? Genişletmek için tıkla... Daha almadım hocam ama Legion istiyodum zaten bekliyodum indirimi kaçırmak istemiyorum necogonewild dedi: Daha almadım hocam ama Legion istiyodum zaten bekliyodum indirimi kaçırmak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Şuan tam olarak 11450 param vardı bankada alicam büyük ihtimalle
Radeon RX 5500M dedi: Aldınızmı hocam? Genişletmek için tıkla... Daha almadım hocam ama Legion istiyodum zaten bekliyodum indirimi kaçırmak istemiyorum necogonewild dedi: Daha almadım hocam ama Legion istiyodum zaten bekliyodum indirimi kaçırmak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Şuan tam olarak 11450 param vardı bankada alicam büyük ihtimalle
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 21 Ocak 2021 #30 Legion 5 çok iyi cihazdır, beklemekten sıkılanlan alabilir bence. Beklerseniz daha iyi cihazlar 12-13 bandında gelebilir diye "tahmin" ediyorum.
Legion 5 çok iyi cihazdır, beklemekten sıkılanlan alabilir bence. Beklerseniz daha iyi cihazlar 12-13 bandında gelebilir diye "tahmin" ediyorum.