RTX3070 Ti sistem toplama

33900TL tutuyor sistem.

Tamam da 90'lı yıllarda değiliz, 4GB vram farkı bit farkından daha önemli.

eqasuzo','-vc,jvojhvcjjojv

Tamam da 90'lı yıllarda değiliz, 4GB vram farkı bit farkından daha önemli.
Burda anlatmak istediğim konu, RTX 3060 ın 4GB daha fazla VRAM i olmasına rağmen RTX 3060 Ti ın ki daha performanslı oluyor o bit farkı yüzünden, yani bilgiyi çok daha hızlı işleyebildiği için daha performanslı oluyor.

Render için VRAM miktarı önemlidir. 8 GB ekran kartı alma. 12 GB RTX 3080 veya RTX 3060 bakabilirsin.
Vram miktarı önemli ama bir o kadar cuda çekirdekleri, bellek/bant hızları da önemli. En azından 3070 12GB alınmalı diye düşünüyorum.
Tamam, 3060 Ti daha performanslı fakat bunun nedeni bit değil, o zaman en güçlü kart GTX 780 ve 780 Ti olmaz mıydı ? Biti çok iplememek gerektiğini düşünüyorum.

Onun bit ile ilgisi yok, mimariden ve özelliklerinden dolayı öyle. Dediğin gibi bir şey olsaydı 384 bit GTX 780 bunların hepsinden güçlü olurdu. Ekran kartında 2 şey önemlidir. GPU modeli ve VRAM miktarı.

Ben VRAM i daha çok performans gösteriyor dedim, Bit i en yüksek olan kart en iyi kart demedim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…