RTX3090 vs. RTX4080

Bütçe
29.000
Kafam karıştı 😂

Bu görüntülen 4K çözünürlük üzerinden. 2K ya da 1080p oynayacağını varsayarak çok daha yüksek FPS değerlerin olacak merak etme. 3090 sıfır alınacak bir kart değil, 2.elden 13 15 bulduysan kesinlikle al ama 4070 Ti al 25k bütçelerdeysen.

35k bütçesi varsa 10k cebinde kalır 1.5 seneye geleceğini düşünürsek 2.elden de rahatça satabilir kartı. 3090 sıfır alınsa 25k+ üstüne gelecek zaten. Ne farkı var?

Neden 3090 sıfır alınıyor. Paraswı varsa gitsin sıfır alsın hangisini istiyorsa fazla para. Benim akrabamda gitti 4090 40 küsur bayıldı. Nabıyon dedim. 2 elde 3090 da var zaten.

Kafam karıştı 😂

Sen fazla video izleme yarın okul yok mu yat uyu bakayim sen.:D

Neden 3090 sıfır alınıyor. Paraswı varsa gitsin sıfır alsın hangisini istiyorsa fazla para. Benim akrabamda gitti 4090 40 küsur bayıldı. Nabıyon dedim. 2 elde 3090 da var zaten.

Ben de onu diyorum hocam. İkinci el alacaksa 3090 kesinlikle ama sıfır alınacaksa 4070 Ti net olarak.

35k bütçesi varsa 10k cebinde kalır 1.5 seneye geleceğini düşünürsek 2.elden de rahatça satabilir kartı. 3090 sıfır alınsa 25k+ üstüne gelecek zaten. Ne farkı

Her ekran kartı yeni nesil yeni teknoloji zaten güçlü gelecek. 5000 serisi kartlara saklasın parayı. 25kdan aşağı 4070 Ti var mı?
Bir kez alayım 3 5 sene götürsün beni knk malum Türkiye gibi bir yerde yaşıyoruz yarın ne olur bilemiyorum ama belirttiğim gibi sadece ekran kartına gömmekte istemiyorum işlemciye değiştireceğim onuda simdi kara verdim. Vallahi işin içinden çıkamadım 😂

Bir kez alayım 3 5 sene götürsün beni kanka malum Türkiye gibi bir yerde yaşıyoruz yarın ne olur bilemiyorum ama belirttiğim gibi sadece ekran kartına gömmekte istemiyorum işlemciye değiştireceğim onu da simdi kara verdim. Vallahi işin içinden çıkamadım 😂

Sen dakika başı karar verirsen işimiz var.:D kasa da değişecek mi?

Kanka 29 yaşındayım 😂

Master yapıyorsun şite.:D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı