Bu görüntülen 4K çözünürlük üzerinden. 2K ya da 1080p oynayacağını varsayarak çok daha yüksek FPS değerlerin olacak merak etme. 3090 sıfır alınacak bir kart değil, 2.elden 13 15 bulduysan kesinlikle al ama 4070 Ti al 25k bütçelerdeysen.
35k bütçesi varsa 10k cebinde kalır 1.5 seneye geleceğini düşünürsek 2.elden de rahatça satabilir kartı. 3090 sıfır alınsa 25k+ üstüne gelecek zaten. Ne farkı var?
35k bütçesi varsa 10k cebinde kalır 1.5 seneye geleceğini düşünürsek 2.elden de rahatça satabilir kartı. 3090 sıfır alınsa 25k+ üstüne gelecek zaten. Ne farkı
Bir kez alayım 3 5 sene götürsün beni knk malum Türkiye gibi bir yerde yaşıyoruz yarın ne olur bilemiyorum ama belirttiğim gibi sadece ekran kartına gömmekte istemiyorum işlemciye değiştireceğim onuda simdi kara verdim. Vallahi işin içinden çıkamadım
Bir kez alayım 3 5 sene götürsün beni kanka malum Türkiye gibi bir yerde yaşıyoruz yarın ne olur bilemiyorum ama belirttiğim gibi sadece ekran kartına gömmekte istemiyorum işlemciye değiştireceğim onu da simdi kara verdim. Vallahi işin içinden çıkamadım