RTX4050 sistem Battlefield 2042'de düşük FPS veriyor

Je m en fiche

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Normalde bilgisayarin FPS degerleri cok iyi BF2042'yi ilk kez bugün oynadim ve gordugum FPS degerleri beni sasirtti.
GeForce Experience'da onerilen ayarlarda hepsi high + DLSS kalite modunda ben her şeyi lowa cekip DLSS'i Ultra performansa almama ragmen maksimum 40 FPS gordum o da fare dahi takila takila gidiyordu bu durumu nasıl cozerim?

Not: İngilizce klavye oldugu icin bu sekilde yazmak zorundayim kusura bakmayin.
Bilgisayar bu:Gigabyte G5 MF-E2EE333SD (16GB/512SSD) Notebook

8 GB RAM ile oynamaya çalışıyorsun diye tahmin ediyorum. Cihaz prize takılı ve yüksek performans modunda ise neden yetersiz RAM'dir.

Cihaz prize takılı mı, güç modu ne alemde? Bir de GeForce Experience üzerinden sessiz modun açık olmadığına emin ol.

Sessiz modda degilmis battery optimization acikmis simdi kapattim ama zaten prizden oynuyorum etkilememeli.

Cihaz prize takılı mı, güç modu ne alemde? Bir de GeForce Experience üzerinden sessiz modun açık olmadığına emin ol.

Bende de bozuk dostum anlamadım gitti önceden böyle olmamıştı kaplamlar yüklenmiyor FPS 40'larda falan sistemimde iyi önceden 70 FPS alıyordum 60 alsam kafi.

YouTube'da artik duzeldi tarzinda cok video gordugum icin 1 doner parasi dedim aldim 2 saati de gecti duzelmezse uzulurum

Bende vaktinde öyle aldım 9 ay önce oyun düzeldi videolarına kanıp aldım. Keşke BF1 alsaydım diyorum ama neyse inşallah çözüm bulursun dostum.

Bazı oyunlarda tam ekran ve pencere modlarından biri sorunlu olabiliyor. DirectX modları arasında geçiş yaparak varsa Vulkan modunu deneyerek ayrı ayrı bakmak lazım. Biri diğerinden iyi çalışıyor olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…