Çözüldü RTX4060 sistemde CS2 geç açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bilal5655

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba.
RTX4060 ekran kartım var.
SSD üzerinde kurulu oyun.
CS:GO'da problem yaşıyorum.
Oyunu Steam üzerinden oyna dediğimde 1-2 dk geç acılıyor Valve yazısı geldiğinde ise yanıt vermiyor hatası geliyor. Arkasından bir süre sonra menü geliyor ama garip şekilde oyun ara yüzü acık ama böyle bir görüntü var.

1717625549831.png

Çözünürlük ile oynayınca böyle erkan oluyor botlara karşı bile yükleme ekranında kalıyor dosyaları doğrula yaptım lag var gibi kasıyor. Menüler arasında gezerken geç yükleniyor. Sorun nedir yardımcı olabilir misiniz?

1717625638044.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu çözdüm SSD bozulmuş. Dosya aktarım hızı ve okuma 10 MB. O yüzden dolayı geç açılıp geç yükleniyor. D diskinden C aldım biraz uzun sürdü. Ama çözüldi.
Sorunu çözdüm SSD bozulmuş. Dosya aktarım hızı ve okuma 10 MB. O yüzden dolayı geç açılıp geç yükleniyor. D diskinden C aldım biraz uzun sürdü. Ama çözüldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Günlerdir bu problemi çözmeye çalışıyorum hala çözemedim cinnetlik bir durum yardımcı olabilecek var mı? Oyun ilk açılışı çok uzun sürüyor haritalar geç yükleniyor arkadaşlarım benden önce çoktan girmiş oluyorlar oyun sonu ana menüye dön diyincede bir süre siyah ekranda bekletiyor..

Ryzen 5600x
4060 8GB
32GB RAM
1TB M2SSD 3580-2154Mb/S Sağlık/Performans %100

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı