lastarchitect
Hectopat
Merhaba.
1 hafta önce teslim aldığım yeni Victus 16 R0020NT cihazımda aşağıda ki resimlerde görünen problemi yaşıyorum. Cihazın kutusunu açtığımdan beri böyle, sonradan olmadı. Bu adam dengesiz mi neden böyle minicik şeylere takılıyor demeyin
cihazı aldığımın ertesi günü 3K fiyatı arttı. Artık teknoloji maliyetlerine yetişemiyor olduk. Haliyle insan zar zor bir bütçe ayırmışken temiz bir cihaz kullanmak istiyor. Üstelik 1 ay önce aldığım RTX 4070'li Omen 17 cihazımı sırf rahatsız edici sızmalardan dolayı iade etmiştim. Ancak Victus'da dahi belki sorun edilebilecek düzeyde sızma olmasına rağmen bu sefer göz ardı edeceğim (fotoğrafını paylaşacağım). En azından bu resimlerdeki bahsettiğim ve gözüme batan saçmalık düzelirse içim rahatlayacak. Belki panelden değildir ekran ayarı ile alakalıdır o sebeple sizlere danışmak istedim.
Not: Sol taraftaki siyah boşluk sağ tarafa göre 1-1, 5mm kadar fazla.
Hocam müsait olduğunuzda sizin de yorumunuzu merak ediyorum, sevgiler. @Artoria Pendragon
1 hafta önce teslim aldığım yeni Victus 16 R0020NT cihazımda aşağıda ki resimlerde görünen problemi yaşıyorum. Cihazın kutusunu açtığımdan beri böyle, sonradan olmadı. Bu adam dengesiz mi neden böyle minicik şeylere takılıyor demeyin
Not: Sol taraftaki siyah boşluk sağ tarafa göre 1-1, 5mm kadar fazla.
Hocam müsait olduğunuzda sizin de yorumunuzu merak ediyorum, sevgiler. @Artoria Pendragon
Son düzenleyen: Moderatör: