RTX4070 laptopta RDR2'de FPS düşüyor

İşletim sistemi
Windows 11

Abdulkadir04

Hectopat
Arkadaşlar acil yardım lazım bilgisayarı alalı 1 hafta oldu sistem özellikleri RTX4070 16 GB RAM AMD Ryzen 7-7840HS işlemcili bir laptop. RDR2 oynuyordum birkaç gündür 70-80 arası FPS alıyordum. Bugün anormal bir şekilde kamptayken FPS 30-40 arasına kadar düşüyor kamptan çıkınca 60-70 arası anlayamadım normalde olmuyordu rahatsız edici bir şey bilgisi olan var mıdır acaba.

Ayarlar bu şekil ama ayarları düşürmek istemiyorum. Zaten öncesinde bu ayarlarla çok rahat yüksek FPS oynuyordum. Başka bir sorun var hiçbir şeyede dokunmamıştım akşam kapadım PC sabah açtığımda oyuna girdim sonrasında ekran kartı driver güncellemesi gelmişti onu yaptım. Sonuç bu.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    1,3 MB · Görüntüleme: 35
  • Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    1,3 MB · Görüntüleme: 34
  • Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    1,3 MB · Görüntüleme: 29
  • Ekran Görüntüsü (4).png
    Ekran Görüntüsü (4).png
    1,3 MB · Görüntüleme: 26
Ayarlar bu şekil ama ayarları düşürmek istemiyorum. Zaten öncesinde bu ayarlarla çok rahat yüksek FPS oynuyordum. Başka bir sorun var hiçbir şeyede dokunmamıştım akşam kapadım PC sabah açtığımda oyuna girdim sonrasında ekran kartı driver güncellemesi gelmişti onu yaptım. Sonuç bu.

Ekran kartı güncellemesi ile ayarların ve profilin silinmiş olabilir onu kontrol et. Eğer sorun yoksa DDU ile sürücü kaldırma işlemi yapıp bir önceki ekran kartı driverini yükle tekrar dene

Technopat Haberler

Geri
Yukarı