Dostlar ekran kartım RTX4070. monitörüm de son model monitör fakat görsel de olduğu gibi piksel midir karıncalı mıdır anlayamadım. Yardımcı olur musunuz?
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Stok fan kullanıyorum ve bulundugum il çok sıcakGta gibi hafif bir oyunda 83 derece olması gerçekten ilginç.
Hocam ss de bir şey yokmuş gibi gözüküyor ama oyun içinde cidden hissediyorum. Uzaklar piksel gözüküyor .Bir şey yok gibi hocam.
Frame Scarling olabilir mi ?Bir ayar var onu ya açmanız ya da kapatmanız gerekiyor ama hangisi şuan hatırlayamıyorum. Bilen biri yazacaktır. O sırada siz de ayar açıp kapatıp bulmaya çalışabilirsiniz
Bu bulanık görüntünün bir nebze azalmasını sağlıyor
Hocam çözünürlük ayarını kontrol ettiniz mi ?Dostlar ekran kartım RTX4070. monitörüm de son model monitör fakat görsel de olduğu gibi piksel midir karıncalı mıdır anlayamadım. Yardımcı olur musunuz?
MSAA 4x de ama msaayla pek alakasının oldugunu düşünmüyorum.MSAA kaç X de?
Frame Scarling olabilir mi ?
Stok fan kullanıyorum ve bulundugum il çok sıcakGta gibi hafif bir oyunda 83 derece olması gerçekten ilginç.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.