RTX4070 ve Ryzen 7 7700 sistem alınır mı?

Bütçe
45k
ATX 3.0 tek bileşke üzerinden yüksek besleme değerine sahip yeni nesil PSU.
4000 serisini eski nesil PSU ile de kullanabilirsiniz, herhangi bir karttan farkı yok gerekli pinler varsa problem olmaz.
Gerçi konu sahibinin umurunda değil, ciddi ciddi 45K ya ala ala 4070 ve AM5 işlemciye AM4 anakart alma niyetinde.

Siparişi vermiştir diye korkuyorum

Bu olurmu

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230512-133752.png
    Screenshot_20230512-133752.png
    210,2 KB · Görüntüleme: 45
@emirrkkk hocam siz zaten ne alacağınıza karar vermişsiniz, içinizi rahatlatmak için gelip buraya yazıyorsunuz. @Merdo34 hocam mis gibi 4080’li PC toplamış, bence inat etmeyin o sistemi alın geçin derim, işlemcisi çok sıkıntı değil. Yetersiz gelirse ilerleyen yıllarda yükseltirsiniz işlemciyi zaten.

Son düzenleme:
@emirrkkk
@emirrkkk hocam siz zaten ne alacağınıza karar vermişsiniz, içinizi rahatlatmak için gelip buraya yazıyorsunuz. @Merdo34 hocam mis gibi 4080’li PC toplamış, bence inat etmeyin o sistemi alın geçin derim, işlemcisi sıkıntı değil. Yetersiz gelirse ilerleyen yıllarda yükseltirsiniz işlemciyi zaten.
İşlemci ilk yıllarda çok sorun çıkarır mı

@Merdo34 orası kazık burası kazık nereden alacağız? İnternetten alsan karşında muhatap yok cihaza bir şey olsa. Allah'a emanetsin yani. O yüzden kazık demeyelimde hizmet satın aldım diyelim.
Katılıyorum. Kulaklık aldım ucuza yakaladım diye hiç muhattap bulamadım. THH'ne gittim Allah bilir nezaman sonuçlanır ya da lehime sonuçlanır mı bilinmez. Sonra Vatan'dan bitane aldım, beğenmedim ikiletmeden değiştirip başka model aldım. Şuan aldığımdan (Razer Barracuda X) çok memnunum ve kafam rahat.

Ya her şey tamam sadece anakart ve soğutma belli değil anakart için 7K sınır soğutma için 3K 4K sınır

AM5 platformundaki arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlarlar anakart için, soğutucu içinse benim önerim Corsair, Lian Li, ASUS ROG, Arctic gibi markaların kendini kanıtlamış soğutucuları var en az 360'lık bir soğutucu bakabilirsiniz, AM5 işlemcileri çok ısınıyor, soğutucu seçimini iyi yapın, kasanızın 360'lık radyatöre uygun olup olmadığınıda kontrol edin tabii

AM5 platformundaki arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlarlar anakart için, soğutucu içinse benim önerim Corsair, Lian Li, ASUS ROG, Arctic gibi markaların kendini kanıtlamış soğutucuları var en az 360'lık bir soğutucu bakabilirsiniz, AM5 işlemcileri çok ısınıyor, soğutucu seçimini iyi yapın, kasanızın 360'lık radyatöre uygun olup olmadığınıda kontrol edin tabii
Önerebilirmisiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı