RTX5070 Ti laptopta Dying Light 2 oyundan atıyor

Daha fazla  
Merhaba benim kullandığım sistem.
RTX 5070 Ti Mobile.
Ryzen 9950HX Mobile.
32 GB RAM.
1 TB SSD.
Mevcut sistemimin genel özellikleri bu kadar lakin daying light 2 de görev ara sahnesindeyken ekran tamamen siyah oluyor ve beni oyundan atıyor. Büyük bir ihtimalle RTX 5000 serisi ekran kartlarının bazı oyunlardaki uyumsuzluğundan kaynaklanıyor ve ben bu sorunumu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Yardımınızı istiyorum. Ayrıca kullandığım cihaz bir laptop anlamayanlar için söylüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba benim kullandığım sistem.
RTX 5070 Ti Mobile.
Ryzen 9950HX Mobile.
32 GB RAM.
1 TB SSD.
Mevcut sistemimin genel özellikleri bu kadar lakin daying light 2 de görev ara sahnesindeyken ekran tamamen siyah oluyor ve beni oyundan atıyor. Büyük bir ihtimalle RTX 5000 serisi ekran kartlarının bazı oyunlardaki uyumsuzluğundan kaynaklanıyor ve ben bu sorunumu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Yardımınızı istiyorum. Ayrıca kullandığım cihaz bir laptop anlamayanlar için söylüyorum.

Eskiden masaüstü bilgisayarımda yaşıyordum benzerini. Ekran kartı sürücüsü güncel değilse güncelleyebilirsin. Oyunun dosyalarını doğrulamayı dene. Eski bir ekran kartı sürücüsüne geçmek de çözüm olabiliyor.

Sürücüler güncel oyun dosyalarını doğruladım fakat işe yaramadı ve beni oyunun içindeyken atmıyor hikayede ilerlerken ara sahneler arasında geçiş yapılırken ekran siyah oluyor ve atıyor

Sürücüler güncel oyun dosyalarını doğruladım fakat işe yaramadı ve beni oyunun içindeyken atmıyor hikayede ilerlerken ara sahneler arasında geçiş yapılırken ekran siyah oluyor ve atıyor.

Evet hocam onu oyunun başındaki öğreticide özellikle çok yaşamıştım. Ne yapılabilir tam bende emin değilim maalesef. Herhangi bir ölçekleme türü kullanıyor musunuz? DLSS FSR gibi kare oluşturma açık mı?

Grafik ayalarınızda GPU hızlandırma gibi bir seçenek olmalı sanırım. Kapalıysa açık kalsın.

Son düzenleme:
Evet hocam onu oyunun başındaki öğreticide özellikle çok yaşamıştım. Ne yapılabilir tam bende emin değilim maalesef. Herhangi bir ölçekleme türü kullanıyor musunuz? DLSS FSR gibi kare oluşturma açık mı?

Grafik ayalarınızda GPU hızlandırma gibi bir seçenek olmalı sanırım. Kapalıysa açık kalsın.

DLSS kullanıyorum ve GPU hızlandırma ayarını bulamadım yerini biliyorsanız söyler misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı