RTX5090 Founders Edition kartı nasıl alunabilir?

Ülkede paranın olması da bir şey ifade etmiyor artık.

Geçen bir haber vardı trump yönetimi özellikle yüksek yapay zeka işleme kapasitesine sahip ürünlerin ihraçatlarına kısıtlama getirmişti. Bununla ilgili farklı gruplar belirlenmiş. Türkiye ve bazı Avrupa ülkeleri 2. grupta buna göre de bu tip ürünlerin ihraçatlarında belirli sınırlamalar getirildi bu 2. gruptakilere tabii içerikleri tam olarak yazılmadığı için ucu açık bir kısıtmala yani bu sınırlama 5090 gibi kartları da kapsıyor mu belli değil belki de NVIDIA bunu da görmek için bekletiyordur.

Geçen bir haber vardı trump yönetimi özellikle yüksek yapay zeka işleme kapasitesine sahip ürünlerin ihraçatlarına kısıtlama getirmişti. Bununla ilgili farklı gruplar belirlenmiş. Türkiye ve bazı Avrupa ülkeleri 2. grupta buna göre de bu tip ürünlerin ihraçatlarında belirli sınırlamalar getirildi bu 2. gruptakilere tabii içerikleri tam olarak yazılmadığı için ucu açık bir kısıtmala yani bu sınırlama 5090 gibi kartları da kapsıyor mu belli değil belki de NVIDIA bunu da görmek için bekletiyordur.
Durumumuz çok vahim. Cumhurbaşkanımızın artık bişeylere el atması gerekiyor ama bakalım yapabileceğimiz tek şey ummak ve beklemek.

kardeşim mevzunun cumhurbaşkanıyla alakası çok eskilere dayanıyor zaten onun yüzünden bu şekilde bir durumla karşı karşıyayız yani senin ekran kartının bulunmamasının sebebi çok talep olması bende bekliyorum bugün çıkacak satışa dediler 29 unda akşam ama daha görmedim ben bu arada itopya gaming.gen.tr tebulion sinerji falan gibi sitelere bakabilirsin ürün almak için incehesap falanda var bunların çoğu msi asus falan yetkili satıcısı

Durumumuz çok vahim. Cumhurbaşkanımızın artık bişeylere el atması gerekiyor ama bakalım yapabileceğimiz tek şey ummak ve beklemek.
El attığı için bu durumdayız zaten. Paypal bile ülkedemizde yok. Dolaylı yollardan çine satılmasın diye bize uzunca bir süre gelmeyebilir veya faiş fiyattan gelir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı