RTX'li laptop almak vs konsol almak

Makaleler
4
Masaüstü ile uğraşmak istemiyorum anakart işlemci termal macunu monitör ayarlaması bunlar kolay iş ama sürekli oturmak gerçekten bana göre değil.
Laptop almak istiyorum ama aldığım laptop sadece evde kullanılınca fazla para verip almak anlamsız oluyor.
Konsol ile sürekli yatarak oynayabilirim. Yine de laptop için konsola karşı ihtimalim var. Sorum şu açıkçası Xbox Series X 500 euro 15 bin lira yapar. Laptop alırsam 50 60 bin yapar. Laptop alırsam RTX alırım.

Konu düzenlenmesi işlenmemiş detay şu Xbox alırsam toplam 35 bin tutar TV ile Almanya'dan alırım. Laptop 60 bin tutar. Xbox'a oyun alımı yapsam PC ile eşitlenmesi fiyatın ne kadar sürer tahminen? PC'de oyun alımı yapmam. Hangisi benim oyunculuk tarzıma uygun? Halihazırda 1070 laptop var eski oyunları PC'den oynar yeni oyunlari Xbox'a satın alırım. Laptop sadece evde kullanılır yine.

Series X almak daha mantıklı bence. Şu an PC oyunları yavaş yavaş çıkmaya başladı Xbox'a ve Xbox X'te çoğu oyun 4K 120 FPS çalışabiliyor. Laptopta bu kadar performans alamazsın.

Bilgisayar yoksa bilgisayar temel bir ihtiyaç Xbox ise eğlence için size kalmış bir durum yani.

1070'li laptop var.

Ben PC'yi TV'ye bağlayarak yatarak oynuyorum. Laptop işin en mantıksız kısmı çünkü en pahalısı. Ömrü bırak konsolu masaüstü PC kadar bile uzun olmaz. Masaüstü almıyorsan PS5.

Oyunlar çok pahalı PS'da. TV alırsam PC için fiyat çok artıyor monitör daha ucuz.

Bana göre PC önceliklidir. Senin işini gören bir PC varsa evinde, konsol al.
PC yoksa PC alman mantıklı.

1070 laptop var eski oyunlar oynamalık en azından yeni nesil olmayanları.

Series X almak daha mantıklı bence. Şu an PC oyunları yavaş yavaş çıkmaya başladı Xbox'a ve Xbox X'te çoğu oyun 4K 120 FPS çalışabiliyor. Laptopta bu kadar performans alamazsın.

Çalıştırmıyor upscale ile 60 FPS oluyor.

Şu son konsol olaylarından sonra konsol almak bana mantıksız geliyor ama sürekli taşımayacaksan laptop almanın da bir anlamı yok masaüstü de almak istemiyorum demişsin bence konsol al.

Acilen bilgisayar ihtiyacınız yoksa o zaman düşünecek bir şey yok konsol + TV alın.

Bilgisayar ihtiyacınız varsa ya da oluyorsa / olma ihtimali varsa iyi bir oyuncu laptopu almanız mantıklı olan elbette.

Şu son konsol olaylarından sonra konsol almak bana mantıksız geliyor ama sürekli taşımayacaksan laptop almanın da bir anlamı yok masaüstü de almak istemiyorum demişsin bence konsol al.

PC maliyetli olmasa gerçekten çok güzel ama TV parası ekleyince kötü oluyor. Laptopa 60 bin lira para baymakta caydırıyor sonuçta ekran kartı bile gerçek ekran kartı performansını vermeyecek 4070 masaüstü 4070 olmayacak. En azından Xbox için optimize ediliyor.

Acilen bilgisayar ihtiyacınız yoksa o zaman düşünecek bir şey yok konsol + TV alın.

Bilgisayar ihtiyacınız varsa ya da oluyorsa / olma ihtimali varsa iyi bir oyuncu laptopu almanız mantıklı olan elbette.

PC ihtiyacım yok ve yeni Xbox konsolları çıkınca alırım Xbox geçersem. Bir yıl bekler konsolun sorunlarının bitmesini ve stokların gelmesini bekler alırım ama PC'de çok uzun süre upgrade etmem yenisini de almam.

Hocam görünüşe bakılırsa PC ihtiyacınız yok.
Konsol alabilirsiniz bence.
O zaman konsol aklıma yattı teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı