- Makaleler
- 2
Oyunu satın aldığımda direkt RTX'li oynayabiliyor muyum?
Adamsın adam
İyiyse söyleyin ben de bir düşüneyim, NVIDIA kart yok gerçi.Adamsın adamTeşekkürler.
Almadan önce Microsoft hesabınızın 18 yaşından büyük olmasına dikkat edin,eğer değilse Insider Programına giremiyorsunuz.Sonradan değiştirilebilir fakat en baştan uğraşmayın diye söylüyorum.Adamsın adamTeşekkürler.
Nasıl açacağım oyundayım şimdi de. RTX'i nasıl aktiflestirecegim?Almadan önce Microsoft hesabınızın 18 yaşından büyük olmasına dikkat edin,eğer değilse Insider Programına giremiyorsunuz.Sonradan değiştirilebilir fakat en baştan uğraşmayın diye söylüyorum.
Nasıl açacağım oyundayım şimdi de. RTX'i nasıl aktiflestirecegim?
Xbox Insider programına girin,sağ taraftan Insider İçerik kısmına girip Minecraftı seçin,karşınıza bu ekran çıkacak RTX Beta seçip Bitti tuşuna basın.Oyununuz güncellenecektir.Bu arada sadece Windows 10 (Bedrock) versiyonunda geçerli.Eki Görüntüle 537825
Betaya katılıp açtıysanız oyunu Ş tuşu ile açabilirsiniz RTX'i.Nasıl açacağım oyundayım şimdi de. RTX'i nasıl aktiflestirecegim?
Kayıt ola tıkladım da beklemede diyor hala kaç dk sürer bu?Betaya katılıp açtıysanız oyunu Ş tuşu ile açabilirsiniz RTX'i.
Bende de öyle olmuştu,kapatıp biraz bekleyin.Kayıt ola tıkladım da beklemede diyor hala kaç dk sürer bu?
Haa oyunu satın almak lazımmış. Ben deneme sürümü kullanıyordum. 76 TL veriririz eyvallah da, hunger games falan var mı bunda? Aynı minecraft dimi farklılığı yok?Bende de öyle olmuştu,kapatıp biraz bekleyin.
Hunger games gibi şeylere bakacak fırsatım olmadı ama sunucular var ve bir farklılığı yok.Haa oyunu satın almak lazımmış. Ben deneme sürümü kullanıyordum. 76 TL veriririz eyvallah da, hunger games falan var mı bunda? Aynı minecraft dimi farklılığı yok?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.