3x3 mü 4x4 müYouTube üzerinde tonlarca video var. Herhangi birini izleyerek öğrenebilirsiniz.
Ben 2 yıl elimden bırakmadım. 1.5 yılda öğrendim kendi kendime. Bence en doğrusu da bu. Rubik Küp zeka geliştirmek için alınıyorsa ezber kesinlikle yapılmamalı. Faydası gram dokunmaz.
Rastgele değil beynini kullanıyorsun. Bi' nevi beyin fırtınası. Biliyorum zor geliyor ama öğrenince aşırı basit.Naıl yani rastgele hamle yaparak bitmez ki.
Rastgele değil beynini kullanıyorsun. Bi' nevi beyin fırtınası. Biliyorum zor geliyor ama öğrenince aşırı basit.
İlk katmanı çapraz kısımlarla beraber tamamladıysanız kendiniz belli bir algoritma düşünerek veya internette YouTube'dan herhangi bir "Rubik küp nasıl çözülür?" başlıklı videodan orta kısmı yapma yolunu öğrenebilirsiniz.Selam herkese. Dün rubik küp aldım ve ilk katmanın nasıl yapıldığını öğrendim ancak diğer kısımları nasıl çözdüklerini tam anlayamadım. Önereceğiniz bir video var mı?
50-40 saniye max. Gerçi çok oldu bıraklı 10-11 yaşındayken yapıyordum. Ama o zamanlar 50-40 saniyede yaptıgımı hatırlıyorum.Peki kaç saniyede yapıyorsunuz küpü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.