Rubik Küp 2. katmanı çözemiyorum

Peki kaç saniyede yapıyorsunuz küpü?
Hocam yaptığı yoldaki hamle sayısına ve alışkınlığa bağlı, kendi kendisi bu yöntemi düşünmüş olmasının bir farkı yok hatta çözme hızında kendi düşündüğü bir yöntemi uygular ise beyne oldukça fayda sağlar.

Valla arkadaş aslında doğru demiş; kendi başına uğraşırsan beynindeki bütün kıvrımları hissedersin ama çok zor bir şey. Küçükken babam almıştı bana ve -daha youtube'ta rehber videoları falan olmadığı zamanlar- çözmek için çok uğraşırdım, anca tek yüzü tamamlayabilirdim, sonra sıkılıp bıraktım, yıllarca yüzüne bakmadım :d. 5 sene önce üniye giderken yanımda küpü de götüreyim, otobüste uğraşırım diye aldım. Video izledim, videoda yapılanla bendeki şeyler bazı durumlarda farklı oluyordu. Başka videolara da baktım. Farklı durumlardaki hareketleri de öğrendim. Baya eğlenceli geldi çözmeye başlayınca. Bendeki küp aşırı köşeli bi şeydi, çevirirken çok takılıyordu. Hızlı dönenlerden bi tane aldım, daha da keyifli oldu çözmesi.

Size tavsiyem, tek bi video izlemeyin. Artık bir sürü video var zaten. Yine takılırsanız yazın, bilen arkadaşlar zaten çokmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı