Rubik küp Gan mı Maglev mi alınmalı?

Bu Arada hocam meraktan soruyorum yaş kaç?

Oo?! Baya Deneyimli Olmanıza Rağmen Gençsiniz Hocam Benim Yaş Da Çok Değil (13)

Oo?! Baya Deneyimli Olmanıza Rağmen Gençsiniz Hocam Benim Yaş Da Çok Değil (13)
Yaklaşık 9 yaşındayken başladım, pandemide küpü bıraktığıma çok pişmanım. Hep bilgisayar oyunları yüzünden ama arkadaşlarımla edindiğim anılar için çok mutluyum.

Ben de bir ara sardım. Birkaç Günde Öğrendim. Sonra 1-2 sene yüzüne bakmadım. Fakat Şimdi Öyle Bir İstekliyim ki...

Ben de bir ara sardım. Birkaç Günde Öğrendim. Sonra 1-2 sene yüzüne bakmadım. Fakat Şimdi Öyle Bir İstekliyim ki...
Hiçbir zaman geç değil. Senin yaşında, 8. sınıfa gidiyorken, bir sınıf arkadaşımın kuzeni okula rubik küp getirmişti ve çözemediği için bir türlü onu bulup bana ulaştırmışlardı. O gün küpe olan ilgimi yeniden keşfedip tekrardan başlamıştım ve sürelerim senin gönderdiğin 30 saniyelerdeki sürelere yakındı. Okulda hep çözerek bir seneden çok daha kısa bir süre içerisinde 15 saniyeden aşağılara düştüm, sonra 9. sınıfta tekrar bir aptallık yapıp küpü biraz bıraktım. Şu an ise yeniden çalışmaya başladım ve sürelerim 12 saniyelere indi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…