Rubik küp Gan mı Maglev mi alınmalı?

40° Yazıyor ama öyle kişiler gördüm bir ayar yaptılar küp direk kendi kendine 90° atıyor
Tabii küpün kendini düzeltebilmesi için de küpün yağlanması şart.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Göreli bir süre oldu da buraya atmayı unutmuşum. Gerçekten inanılmaz. Ayrıca Yiheng'in bugün GAN ile sözleşmesi bitmiş, o yüzden bu videoda MoYu kullanıyor. Herhalde denemek için kullanmış. O seviyelerde kolay kolay küp değiştirilmez.

Ben şahsen gan kullanırım ve MoYu dan NEFRET ederim

Bir MoYu Küpü Vardı (NexCube yani MoYu'nun alt markası) 250TL Verdim Küp Çöp Ve Ben Bu Parayı 2 Yıl Önce Mı Ne Verdim

Bu Arada sizin The Cubicle'dan Aldığınız Geldi Mı?

@x0jony

Son düzenleme:
Bir MoYu Küpü Vardı (NexCube yani MoYu'nun alt markası) 250TL Verdim Küp Çöp Ve Ben Bu Parayı 2 Yıl Önce Mı Ne Verdim

Bu Arada sizin The Cubicle'dan Aldığınız Geldi Mı?

@x0jony
Benim kargom bugün gümrüğe girdi, yaklaşık 2 güne takılıp takılmadığını ve vergiyi öğreniriz. Bugün arkadaşımın GAN12 siparişi gümrükten geçmiş, sadece 522,51₺ vergi çıkmış.
1730479177646.png

Siz sadece maglev 15 mi aldınız?

Yoksa lube fln da aldınızmı

Ona göre fiyat vergi hesaplaması yapıp alışveriş yaparım

Siz sadece maglev 15 mi aldınız?

Yoksa lube fln da aldınızmı
1730479623921.png

Siparişim tam olarak böyle. CubeHead çıkartması, %5 indirim için onun kodunu kullandığımdan dolayı yanında hediye olarak gönderiliyor.

Siparişi verdikten kısa bir süre sonra henüz siparişim kargoya verilmemişken bir kampanya başlamıştı ve ben de mail atarak kampanyadan yararlandım, o iki bedava küp o sayede ücretsiz geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı