Rubik küp hatali olabilir mi?

TRCONNOR

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar çözüm uygulamasında bu şekilde bir hata alıyorum, küpümde bir sorun mu var acaba?

Kanka senin küp parlaçalanabilir türden. Parçalayıp tekrar yapabilirsin. Oda olmazsa ortadaki parçaların yeri değişmştir.

Sail w küpün var ortadaki parçalar çıkmış yada döndürmüş olabilirsin, sen cevap vermedikçe bilemeyeceğim.

Ortadaki parçalar çıkıyor gevşeklik ayarı yapmıştım.

Herhangi bir bir parçayı değiştirdin mi aynı küpü yıllarca kullandım döndürmüş olabilirsin bende çok yaşadım.

Dediğim gibi ortadaki parçaları çıkarmıştım gevşeklik ayarı için büyük ihitimal onları yanlış taktım yeşilin yerine mesela beyazı takmış olabilirim nasıl düzelteceğim bunu.

Dediğim gibi ortadaki parçaları çıkarmıştım gevşeklik ayarı için büyük ihitimal onları yanlış taktım yeşilin yerine mesela beyazı takmış olabilirim nasıl düzelteceğim bunu.
Hocam ben 2 yıl kullandım bende aynı şekilde bozdum uğraşmadım, ama kendin internetten bak yaparsın.

Hocam ben 2 yıl kullandım bende aynı şekilde bozdum uğraşmadım, ama kendin internetten bak yaparsın.

İyide nasıl yapacağımı bilmiyorum ki sorun orada.

Dostlar ne olur yardım edin güncel durum bu küpün ve hala aynı ne yazık ki küpden çok anlamam daha bugün aldım ne olur yardım edin nasıl düzelteceğim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…