Rütbeler

vBulletin'den XenForo'ya geçiş yaptık.

Yoctopat, Zeptopat, Attopat, Femtopat, Picopat, Nanopat, Millipat, Centipat, Decipat, Decapat, Hectopat, Kilopat, Megapat, Gigapat, Terapat, Petapat, Exapat, Zettapat ve Yottapat diye gidiyor sırasıyla. Puanlara göre değişiyor sıralama, sizin 28 puanınız olduğu için Centipat rütbesindesiniz.

Yönetici rütbesi kaç puan? :)

Bu rütbe sistemine ilk fikri ben vermiştim. :) Bak aklıma geldi. Her aklıma geldiğinde sevinirim. Daha kullanıcı adımın "anilsezer28" olduğu zamanlar. :D Diğer forumlar askeri rütbe kullanıyordu. Bende farklı olsun boyut birimleri gibi bir öneri yapmıştım. Daha sonra bu öneri Berkan Özgan tarafından ileriye götürülmüş ve Recep Baltaş tarafından onaylanmıştı. :) Bu da böyle bir anımdır.

Bu rütbe sistemine ilk fikri ben vermiştim. :) Bak aklıma geldi. Her aklıma geldiğinde sevinirim. Daha kullanıcı adımın "anilsezer28" olduğu zamanlar. :D Diğer forumlar askeri rütbe kullanıyordu. Bende farklı olsun boyut birimleri gibi bir öneri yapmıştım. Daha sonra bu öneri Berkan Özgan tarafından ileriye götürülmüş ve Recep Baltaş tarafından onaylanmıştı. :) Bu da böyle bir anımdır.

Üyelerin sınıflandırmasını sağladın, ayrımcılığa neden oldun. Mutlu musun? :D :D

Yahu bende şaşırdım ben nasıl Zeptopat oldum diye. Vbulletin'de Zeptopat olmak için aylarını vermek gerekirken şimdi hemen oluyorsun. Gerçekten bu benim kendi görüşüm yeni forum eskisine fark atar fark. Çok mükemmel olmuş.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.